Skip to content
Newsfeed

25% korting op de Air Jordan Schip bij AFEW

21 maart 2023 17:12
25% korting op de Air Jordan Schip bij AFEW

Bij AFEW krijg je nu 25% korting op het Air Jordan Ship model. Van 20 tot en met 22 maart 2023 kan je profiteren van de korting. Het silhouet heeft een rijke geschiedenis, maar is daarnaast ook nog eens comfortabel en stijlvol. Michael Jordan speelde zelf ook op deze kicks en nu kun je ze zelf rocken met een kortingsprijs.

Alles wat je nodig hebt is de CODE SJAS25. Voer deze code in bij het afrekenen op de website van AFEW en de 25% korting is voor jou.

Bij AFEW kun je de Air Jordan Ship momenteel in twee colorways krijgen. De ‘WHITE/PINE GREEN-WHITE‘ en de ‘WHITE/UNIVERSITY GOLD-WHITE‘. De Air Jordan Ship maakt gebruik van de bekende Air demping. Op de kraag, veters en in de Swoosh kan je gele of groene details terugvinden. De sneakers zijn gemaakt van leer, hebben een strak design en kunnen natuurlijk door zowel man als vrouw gedragen worden.

Als je in de voetsporen van basketballegende Michael Jordan wilt treden, klik dan op de knop om direct naar de AFEW website te gaan. Houd er rekening mee dat de promotie alleen geldig is van 20 tot 22 maart 2023. Wacht dus niet te lang en cop nu je eigen Air Jordan Ship met 25% korting.

Als je meer informatie wil over de lopende kortingsacties, vind je alles wat je moet weten op onze news pagina.

Nike Jordan Air Ship met doos groene sneaker
Nike Jordan Air Ship acbterkant van de geel oranje sneaker
Nike Jordan Air Ship oranje geel met de doos