Skip to content
Brand

25% extra op afgeprijsde artikelen bij de HHV Winter Deals

19 februari 2022 10:00
25% extra op afgeprijsde artikelen bij de HHV Winter Deals

Het einde van de winter is in zicht en velen kijken uit naar het nieuwe seizoen. Nu maakt HHV ons al klaar ervoor met hun Winter Deals: met de code endwinter2022 kun je tot 21. Februari 2022 25% extra besparen op reeds afgeprijsde sale artikelen. Zoals altijd hebben wij een kleine selectie van highlights voor je samengesteld, maar je kunt het assortiment ook direct zelf bekijken via de buttons:

Comfy HHV Outfit – voor haar

Wat vinden jullie bijvoorbeeld van dit comfy Outfit? Je kunt al deze stukken nu bij HHV krijgen met een extra korting. Wij combineerden een cleane trui van the North Face met een comfortabele Carhartt-broek en een praktische muts voor het huidige weer. De sale outfit wordt afgerond met een Vans klassieker met de populaire checkerboard print.

The North Face City Standard Crew Neck Sweater
Tthe North Face Standard Crew Neck Sweater
Carhartt WIP W' Pierce Pant "Hudson" Stretch Canvas
Carhartt WIP Pierce Pant Stretch Canvas
Carhartt Short Watch Hat
Carhartt Short Watch Hat
Vans Classic Slip-On 98
Vans Classic Slip-On 98

Comfy HHV Outfit – voor hem

Ook al loopt het hoodie-seizoen stilaan ten einde, maar een stijlvolle hoodie is nog steeds een must-have. Bij HHV kun je een goede deal krijgen voor de Harmony Serano hoodie, maar je kunt ook veel andere stijlen in de uitverkoop vinden. Onze sale outfit bevat ook een losse beige broek en een klassieke Carhartt muts.

De Vans SK8-Hi Tapered is er in wit met beige elementen. De hoge snit van de schoenen past goed bij de broek, maar ook bij het overgang seizoen. Of je nu gaat skaten of de straat onveilig gaat maken, het SK8-Hi silhouet is gewoon een klassieker!

Harmony Serano Hoodie
Harmony Serano Hoodie
Carhartt WIP Master Pant
Carhartt WIP Master Pant
Carhartt WIP Chase Beanie
Carhartt WIP Chase Beanie
Vans SK8-Hi Tapered
Vans SK8-Hi Tapered

HHV Streetwear Outfit – voor haar

In de HHV End of Winter Sale kun je veel producten van populaire merken tegen lage prijzen vinden. Daaronder zijn enkele hoodies en truien van Carhartt, zoals deze in een trendy, licht verwassen paars. In onze sale outfit combineren we ze met een beige broek met een losse pasvorm.

Een stijlvolle bucket hat maakt elke outfit af en de Vans Sid DX is een solide klassieker voor vele gelegenheden. Vergeet niet de code endwinter2022 te gebruiken om extra te besparen op deze uitverkoop artikelen.

Carhartt WIP Sweat
Carhartt WIP Sweat
Carhartt WIP Pierce Pant Straight
Carhartt WIP Pierce Pant Straight

Stüssy Stock Bucket Hat
Stüssy Stock Bucket Hat
Vans Sid DX
Vans Sid DX

HHV Streetwear Outfit – voor hem

Wij besluiten onze selectie van trendy outfits die je goedkoop bij HHV kunt krijgen met deze streetwear outfit. Het begint met een trendy grijs sweatshirt, dat een echte blikvanger is met zijn donkergroene belettering. Je kunt ook de beroemde Levi’s 501 jeans krijgen in de HHV uitverkoop.

Wat denk je dan noch van een praktische rugzak voor dagelijks gebruik of het volgende avontuur? De rugzak is ook gemaakt van gerecycleerde PET-flessen. Rond deze look af met de klassieke Stan Smith van adidas in de OG-look in wit en groen. Wist je dat de Stan Smith de bestverkochte schoen van de Three Stripes Brand is?

Harmony Sael University Sweater
Harmony Sael University Sweater
Levi's Vintage Clothing 501 Jeans
Levi’s Vintage Clothing 501 Jeans
pinqponq Tak Backpack
pinqponq Tak Backpack
adidas Stan Smith
adidas Stan Smith

Er is niets voor jou in onze sale outfits? Geen probleem! Bij de HHV End of Winter Deals kunt je tot 21. Februari 2022 25% extra besparen op afgeprijsde Sale artikelen met de code endwinter2022. Klik gewoon op de button om direct naar de aanbieding te gaan.

Meer verkoopacties zoals deze? In het Sneaker Nieuws van Sneakerjagers vind je nog veel meer leuke kortingsacties, sneaker aanbiedingen en nog veel meer!