Skip to content
Newsfeed

25% extra korting op de apparel sale bij Asphaltgold

10 maart 2023 20:29
25% extra korting op de apparel sale bij Asphaltgold

Voor een hele korte tijd kun je 25% extra korting krijgen op alle kleding sale items bij Asphaltgold. Het enige wat je hoeft te doen is de code SEASON25 toe te voegen bij het afrekenen. De kortingsactie loopt van 08 Maart tot en met 12 Maart 2023 23:59 uur. Het allerbeste is dat je geen minimale bestelwaarde nodig hebt en dat je de code zo vaak kunt gebruiken als je wilt.

Je shopt stijlen van The North Face, Nike, Daily Paper, New Balance en vele andere topmerken. Scoor een brede selectie van jassen, fleeces, truien, broeken en petten. Met een aanbod van 960 producten zit er zeker iets voor je bij.

grüner Nike Sweater
Asphaltgold

De kortingsactie is al begonnen, dus wees er snel bij en pak nu je kans voordat de beste stukken zijn uitverkocht. Tot en met 12 Maart 2023 kun je profiteren van de extra korting. Klik op de knop aan de zijkant om direct naar de officiële website van Asphaltgold te gaan en vergeet niet de code SEASON25 toe te voegen!

Op onze nieuwspagina vindt je altijd de laatste sale aanbiedingen en informatie rond sneakers en street style. Als je in de toekomst geen verkoopacties meer wilt missen, klik dan op de knop hieronder:

Asphaltgold Sale