Skip to content
Brand

20% korting tijdens Snipes Valentine’s Sale

11 februari 2023 19:04
20% korting tijdens Snipes Valentine’s Sale

Tijdens de Valentine’s Sale bij Snipes profiteer je van maar liefst 20% korting! Vanaf 10 februari 2023 tot en met 14 februari 2023 is de Valentine’s sale te vinden op de homepagina van Snipes.

In de sale vind je honderden sneakers, kledingitems en accessoires. Om mee te doen aan de Snipes Valentine’s Sale hoef je alleen te drukken op de Valentine’s sale knop op de homepagina van Snipes. Een kortingscode is niet nodig.

Converse Run Star Motion Platform

De Run Star Motion Platform is een van de meest comfortabele Converse schoenen, dit komt door zijn schok absorberende middenzool. Ook is het bovenwerk gemaakt van biologisch katoen.

Deze sneaker is hét opvallende kledingstuk die je mist in jouw kast. Door de 20% korting bij Snipes, fix jij dit paartje voor € 103,99,- in plaats van € 129,99,-.

Snipes

Jordan Jumpman Pro

De Jordan Jumpman Pro bestaat al 25 jaar en maakt sinds 2022 een flinke comeback. Ook deze schoen maakt gebruik van Air demping. Comfort is dus gegarandeerd.

Deze Jumpman maakt gebruik van bordeaux rode elementen. De perfecte schoen om in de Valentijn sfeer te blijven!

New Balance 530

Het model 530 is een klassieker binnen het merk New Balance. Deze dad shoe maakt een flinke come back, dit komt doordat het met elke outfit te combineren is.

Heb jij hulp nodig in hoe je deze sneaker kan stijlen? Check dan ons artikel ‘Hoe style ik de New Balance 530‘ uit!

New Balance 530 zijkant

Nike Air Max 97

Het Nike Air Max 97 model kwam in 1997 uit, vandaar ook zijn naam. De laatste jaren worden er steeds meer collabs uitgevoerd op dit silhouet. Het Nike Air Max 97 model is daarom in het algemeen enorm gestegen in populariteit.

Check hier de Nike Air Max 97 in een volledige zwarte uitvoering. Zoals op de afbeelding te zien is heeft deze 97 ook reflectieve elementen.

adidas Originals Stan Smith x André Saraiva

adidas is een collab aangegaan met kunstenaar André Saraiva. De kunstenaar staat bekend om zijn grafitti art, dit is duidelijk terug te zien in deze Stan Smith.

Het bovenwerk van deze sneaker bestaat maar liefst voor minstens 50% uit verschillende gerecyclede materialen.

Reebok Club C Double

De Reebok Club C is een model die uitkwam in de jaren 80 oorspronkelijk bedoeld als tennisschoen. Tegenwoordig is de sneaker perfect voor casual wear. De dubbele zool van de Reebok Club C Double zorgt voor meer hoogte en extra comfort.

Carhartt WIP Prentis Vest Liner

Deze vest liner van Carhartt WIP is perfect voor een wandeling in fris weer. Op het beige gekleurde vest is een patroon te zien die het product een casual smart streetwear uitstraling geeft.

adidas Original Anti University Trainingsbroek

De adidas Original Anti University Trainingsbroek geeft je het gevoel van een jogger terwijl het een chique uitstraling biedt.

Aan de zijkant van de broek zie je de legendarische 3 stripes patroon van adidas afgebeeld. Druk hieronder op de knop om deze broek te shoppen met 20% korting op de website van Snipes.

Dickies pet

Dickies maakt als merk al sinds 1922 furore. Van oorsprong een traditioneel workwear merk, maar natuurlijk ook al geruime tijd een gevestigde naam in de streetwear scene. Deze Dickies cap maakt je outfit helemaal af. Door de Valentine’s Sale van Snipes koop je deze pet voor maar € 23,99.

Snipes Small Logo Amall Multi Pocket Bag

In deze Snipes tas kan je al je benodigdheden die je on the road nodig hebt kwijt. Door de vele kleine vakjes blijft alles overzichtelijk. Door zijn grijze kleur past deze tas bij elke outfit!

Dit waren onze top picks uit de Snipes Valentine’s Sale. Natuurlijk zijn er honderden items meer die je voor 20% korting kan shoppen bij Snipes! Laat weten via onze Instagram of je in deze sale nog wat gescoord hebt.

Wil je op de hoogte blijven van meer sales en sneaker nieuws? Check dan de nieuwspagina van Sneakerjagers.