Skip to content
Newsfeed

20% korting op Nike stijlen bij Foot Locker

19 februari 2023 15:47
20% korting op Nike stijlen bij Foot Locker

Ben je op zoek naar een nieuw paar Nike sneakers of wil je altijd al dat ene paartje kopen? Dan is het nu het juiste moment! Bij Foot Locker krijg je 20% korting op geselecteerde Nike stijlen. Als je op de button hieronder klikt, krijg je een overzicht van de stijlen die je nu met 20% korting kunt scoren. Niet alleen kun je sneakers in de sale shoppen, er zijn ook een aantal kleding items afgeprijsd.

Foot Locker biedt een breed scala aan kleding, accessoires en sneakers van verschillende merken, waaronder Nike. De store komt nu met een speciale sale. In deze uitverkoop vind je geselecteerde Nike stijlen die 20% in prijs zijn verlaagd. Je shopt bijvoorbeeld de Air Force 1 Colour Of The Month nu voor €119,99 in plaats van €149,99 en de Nike Trend hoodie shop je nu voor €49,99 in plaats van €74,99.

Voor de dames, heren en de kleinste onder ons is er wel iets te vinden. Er zijn ruim 238 artikelen in de sale. Het is daarom zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de Foot Locker website via de button hieronder! Wees er wel snel bij, want voor je het weet zijn de populairste Nike producten uitverkocht.

Hou vooral ook de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor meer kortingsacties!

Foot Locker Nike
Foot Locker Nike
Foot Locker Nike
Foot Locker Nike
Foot Locker Nike
Foot Locker Nike