Skip to content
Upcoming

20% korting op deze moderne adidas Superstar

5 mei 2020 11:00
20% korting op deze moderne adidas Superstar

De afgelopen vijf decennia groeiden de adidas Superstar uit tot een icoon. Na een tijd van weggeweest is de iconische adidas sneaker weer helemaal terug aan het komen en daar zijn wij natuurlijk blij mee. Met de Happy Sneaker Days kan jij deze icoon scoren voor maar €80,-.

De adidas Superstar is van origine een basketbal schoen die voor het eerst het daglicht zag in 1969. De Superstar sneaker werdt uitgebracht als low top versie van het pro-model basketbal schoen. De sneaker werdt zo populair dat die keer op keer opnieuw werdt uitgebracht. De Superstar kreeg bijnamen zoals de “shellshoe” of “shelltops”. Dit kwam door de rubberen gevormden teenstuk op de voorvoet. De adidas Superstar wordt nog steeds beschouwd als een van de belangrijkste invloeden in de opkomst van de moderne sneaker cultuur.

De colorway voor de icoon is in een modern jasje gezet. Het bovenwerk van de sneaker heeft een overal witte colorway en is gemaakt van leer. De hiel patch is zwart gemaakt voor wat contrast met het adidas logo in het wit. Wat erg opvalt in de in koeien letters geschreven “SUPERSTAR” achterop de sneaker, hierdoor krijgt de sneaker een moderne look. De sneaker wordt afgerond door een witte rubberen mid- en outsole.

Je kan deze adidas Superstar en alle andere colorways van de iconische sneaker nu scoren voor %20 korting. Gebruik hiervoor bij het afrekenen de code: ADI20. Klik hieronder op de knop om de sneaker meteen te shoppen en bekijk onze Happy Sneaker Days pagina om geen een STEAL te missen.


adidas Superstar

Prijs: €100,- €80-
Shoplink: Klik hier om deze sneaker te shoppen>>
GEBRUIK DE CODE: ADI20

adidas Superstar
adidas Superstar
adidas Superstar
adidas Superstar
Image by adidas