Skip to content
Upcoming

20%* KORTING OP ALLES BIJ ZALANDO

23 september 2016 12:49
20%* KORTING OP ALLES BIJ ZALANDO

Wil jij nog even snel de laatste sneakers shoppen, maar heb je écht geen tijd om de stad af te struinen op zoek naar dat ene paartje? Stop met zoeken en start met vinden! Dit weekend scoor jij je sneakers met 20% korting bij ZALANDO via Sneakerjagers.nl! Van vrijdag t/m zondag kan jij genieten van 20%* KORTING OP ALLES met de kortingscode “WEEKNDAFN” bij een minimale besteding van €80.

zalando kortingscode

Plan maar gelijk wat vrije tijd in dit weekend, want voor kleine prijsjes sla jij de beste sneakers in! Je hoeft namelijk alleen maar de kortingscode ‘WEEKNDAFN’ in te vullen bij je bestelling bij ZALANDO en die 20% korting is in the pocket. Dit kan vanaf vrijdag 23 september tot en met zondag 25 september op alle, ja echt álle, artikelen! Dus ga er lekker voor zitten en shop meer voor minder!

SHOP JE KORTING HIER >>

Disclaimer: *De kortingscode van 20% is geldig van 23.09.2016 t/m 25.09.2016 bij orders met een minimale bestelwaarde van €80 (express levering kosten niet inbegrepen). Enkele merken kunnen uitgesloten zijn van deze actie. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties en is niet inwisselbaar voor geld. Lounge-artikelen zijn uitgesloten. Eén keer bruikbaar per klant.