Skip to content
Upcoming

20% korting bij About You ‘Elle Smart Shopping Day & Night’

24 september 2021 21:00
20% korting bij About You ‘Elle Smart Shopping Day & Night’

Dit weekend is het weer zo ver. Op 25 september 2021 van 00:00 uur tot 23:59 uur is het ‘Elle Smart Shopping Day & Night’. Dit betekent grote kortingen bij veel merken en winkels. Ook bij About You kun je profiteren van mooie aanbiedingen. Met de kortingscode ELLE21 bespaar je 20% korting op jouw volgende aankoop.

About You NL

Tijdens de ‘Elle Smart Shopping Day & Night’ profiteer je van mooie kortingen bij de online webshop About You. About You heeft een groot aanbod aan kleding, merken en sneakers. Ondanks dat About You nog maar kort bestaat (2014) is de winkel al niet meer weg te denken. Merken als Nike, adidas, Puma en Alpha Industries zijn hier te verkrijgen en nog velen meer.

About You heeft zich in korte tijd gevestigd in veel verschillende Europese landen. De online webshop heeft kleding en schoenen voor de hele familie. Daarnaast word jouw bestelling gratis verzend en geretourneerd.

Elle Smart Shopping Day & Night

Tijdens de Elle Smart Shopping Day & Night deelt modetijdschrift en online platform ‘Elle’ grote kortingscodes uit. In het verleden deed het vrouwentijdschrift dit ook al, maar dan onder de naam ‘Glamour Day’. Gedurende de hele dag zijn er bij een hoop ketens kortingscodes te gebruiken. Denk hierbij aan winkels als Asos, H&M, NA-KD en dus ook About You NL.

Om je alvast een beetje op weg te helpen, hebben we alvast een paar favoriete picks voor je uitgezocht. Deze items zijn erg geschikt voor het nieuwe seizoen en zijn op 25 september 2021 met de kortingscode ELLE21 in de aanbieding.

About You Carhartt hoodie
Carhartt hoodie in kleur Ashfield

Deze blauw-grijze hoodie van Carhartt is met zijn unieke kleur een goede toevoeging in jouw kledingkast. De pastelgroene trui deelt in het gehele model dezelfde kleur en heeft het Carhartt logo op de rechterborst.

Een sportief jack is een must voor iedere kledingkast. Dit Nike jack is met zijn minimalistische model een ideale jas voor over je trainingsoutfit. Op de achterkant bij de schouders is in het wit ‘Nike’ gedrukt.

Nike Jacket About you
Sportjas Nike Zwarthttps://snkrjg.rs/30c6c98
Levis Bucket Hat About you
Levi’s Bucket hat

About You NL heeft een grote collectie aan accessoires. Hieronder valt deze Levi’s Bucket Hat. Het hoedje heeft een doorgestikt motief en heeft het Levi’s embleem aan de linkerkant.

Deze Nike joggingbroek in kleur navy heeft een tapered pasvorm. Op de zijkant zijn er twee witte strepen ter decoratie toegevoegd en aan de linkerkant zit het Nike logo.

Nike joggingbroek About You

Nike joggingbroek kleur navy

Dit zijn een paar van onze favorieten, maar er is nog veel meer te ontdekken bij About You. Vergeet niet de kortingscode ELLE21 te gebruiken bij het afrekenen van jouw bestelling op 25 september 2021.

Wil je nu niks van dit soort nieuwtjes missen? Download dan onze Sneakerjagers app. Volg ons ook op Instagram, Twitter en Facebook en blijf op de hoogte van de laatste sneakers.