Skip to content
Staff Picks

13% korting op het gehele assortiment bij Footshop

16 augustus 2022 09:12
13% korting op het gehele assortiment bij Footshop

In samenwerking met Footshop hebben wij een geweldige actie voor jullie. Met de kortingscode ‘SNEAKERJAGERS13‘ krijg je 13% korting op alle bestellingen boven de €100,- (items in de sale zijn van deze actie uitgesloten).

Wij hebben alvast onze favoriete Footshop deals voor je op een rijtje gezet.

New Balance x Teddy Santis 990 V3 ‘Sea Salt’

New Balance X Teddy Santis 990 V3 "Sea Salt" footshop
New Balance X Teddy Santis 990 V3 "Sea Salt"

We trappen het lijstje af met de New Balance x Teddy Santis 990 V3 ‘Sea Salt’. De schoen is bekleed in frisse witte tonen en is daardoor perfect als zomersneaker. Het mesh bovenwerk is bedekt met overlays in verschillende wit-tinten.

Zwarte details zijn te vinden op de tong, eyestays en heel tab. Ook zitten er nog verschillende zilveren accenten op de hak en heel tab. Het paar wordt afgerond met een midsole die half wit, half crème kleurt met daaronder een nog een zwarte outsole.

Carhartt WIP Aviation Pant

Carhartt WIP Aviation Pant footshop
Carhartt WIP Aviation Pant

De Carhartt WIP Aviation Pant heeft een donkere olijfgroene kleur. Over de gehele broek zitten verschillende zakken waardoor het een technische look krijgt. Ten slotte, heeft de cargo broek een wijde pijp voor een casual look.

Nike WMNS Dunk High LX

Nike W Dunk High Lx footshop
Nike W Dunk High Lx

De Nike W Dunk High LX combineert een witte canvas basis met zandkleurige leren overlays. Het canvas zorgt ervoor dat de sneaker luchtig is, terwijl het leer zorgt voor de stevigheid. Op de tong label staat de klassieke Nike branding met de zwarte naam en oranje Swoosh. Het paar wordt afgerond met een crème kleurige zool.

Nikelab Solo Swoosh Crew

Nikelab Solo Swoosh Crew footshop

Nikelab is een sublabel van de Swoosh dat bekend staat als de premium kledinglijn van Nike. Deze Solo Swoosh Crewneck is van een stevig en warm materiaal gemaakt. De trui heeft een oversized fit en kleurt volledig wit.

Nike WMNS Air Force 1 ’07 LX

Nike WMNS Air Force 1 '07 LX footshop
Nike WMNS Air Force 1 '07 LX

De WMNS Air Force 1 ’07 LX is een van de vele Nike Summer 2022 sneakers die geïnspireerd is op fruit. Dit paar liet zich inspireren door de kokosnoot. Dit is vooral terug te zien aan de kokosnoot-achtige structuur op de Swoosh en heel tab. Ook zit op de hak een kokosnoot fruit sticker.

Nike Sportswear Women’s Oversized

Nike Sportswear Women's Oversized footshop

De oversized sweater is een echte wardrobe essential. Deze trui is gemaakt van geborsteld fleece, waardoor hij glad is van buiten en warm van binnen. Verder is de trui simpel gehouden, met alleen een mini-Swoosh op de borst.

Nike Dunk Low

Nike Dunk Low footshop
Nike Dunk Low

De Nike Dunk Low is bedekt in ‘Safari’ print overlays van verschillende kleuren. Bij de mudguards kleuren ze geel, bij de eyestays groen en bruin bij de hak. Verder heeft dit paar nog een zwart leren Swoosh en een crème kleurige voering. Ter afronding heeft de sneaker een duurzame NikeGrind zool.

Comme Des Garçons Shirt Oversized Tee

Comme Des Garçons Shirt Oversized Tee footshop

Rei Kawakubo’s Comme des Garçons heeft vanuit Japan heel de modewereld overgenomen. Deze tee is uitgekomen onder het modemerk’s Shirt sublabel. Het rode t-shirt heeft een boxy, oversized fit en heeft minimale branding op de linkerborst.

Nike Air Max 97 NH

Nike Air Max 97 NH footshop
Nike Air Max 97 NH

De Nike Air Max 97 bestaat ondertussen alweer 25 jaar en is nog steeds enorm populair. Dit paar combineert grijze suède overlays met zilver mesh. De logo’s op de tong en hak zijn van het reflecterende 3M materiaal. Door de Air-bubble loopt van de hak naar de teen voor demping onder de hele voet.

Converse x IBN Jasper One Star

Converse X Ibn Jasper One Star footshop
Converse X Ibn Jasper One Star

Deze Converse One Star is gemaakt in samenwerking met IBN Jasper. Jasper is een kapper, product designer en smaakmaker uit het kamp van Kanye West. De sneaker heeft een bovenwerk van hoogwaardig wit leer met suède overlays die gebroken wit kleuren. De zwarte versteviging bij de neus en hak komt door Jaspers liefde voor skateboarden.

adidas ZX 9000

adidas ZX 9000 footshop
adidas ZX 9000

We sluiten onze top picks af met de adidas ZX 9000. Deze sneaker heeft een echte jaren ’90 look. Op het witte bovenwerk zitten verschillende overlays die geel, turquoise en paars kleuren. Dit model is van origine een hardloopschoen en loopt daarom ook nog eens extreem comfortabel.

Dit waren onze favoriete deals bij Footshop. Wil jij liever zelf door de kledingstukken, sneakers of accessoires scrollen? Klik dan op de knop hieronder. Vergeet niet ‘SNEAKERJAGERS13‘ toe te voegen aan je winkelwagen om de 13% korting te laten gelden.