Skip to content
Upcoming

12 Days of Christmas // Day 12

1 januari 2019 08:00
12 Days of Christmas // Day 12

We zijn alweer aangekomen bij de laatste dag van onze ”12 Days of Christmas” actie en die sluiten wij goed af met een knaller. Vandaag, 1 januari, geven wij namelijk de Sean Wotherspoon x Nike Air Max 97 weg! Ja dat lees je goed! Dit is de meest begeerde sneaker van 2018 en die kun jij winnen!

Day 12 // Sean Wotherspoon x Nike Air Max 1/97

De Sean Wotherspoon x Nike Air Max 1/97 is zonder twijfel de meest geliefde sneaker van 2018. Maar wat maakt de sneaker nou zo populair?

Vorig jaar tijdens Air Max Day stemden fans op hun favoriete Nike Air Max combinatie, ontworpen door ontwerpers over de hele wereld. Sean Wotherspoon, medeoprichter van Round Two Hollywood, won de wedstrijd met de meeste stemmen.

Voor degenen die niet op de hoogte zijn van deze sneaker, de Air Max 1/97 van Sean Wotherspoon is een hybride mash-up van twee sneakers. Zoals de naam al zegt: Air Max 1/97, wordt er gebruik gemaakt van de zool van de Air Max 1 en de bovenkant van de Air Max 97, ook wel de zogenaamde Hybrid genoemd. De buitenkant van de sneaker is bekleed met lijnen van verschillende kleuren corduroy. Rond de hiel zitten denim accenten, wat in z’n geheel een vintage vibe geeft. De kleurrijke sneaker is voorzien van een witte middenzool, maar het kleurige motief gaat verder op de buitenzool.

Hoe werkt de actie nou precies?

Download eerst de Sneakerjagers app en schrijf je nu vóór 22:00 in op de Sneakerjagers app en maak kans om de Sean Wotherspoon x Nike Air Max 97 te winnen. Om 23.00 uur sturen we een ‘push notificatie’ met de winnaar. Elke dag om 00.00 uur kun je je weer opgeven voor een nieuwe kans/dag.

Om mee te doen aan de actie moet je eerst de Sneakersjagers app downloaden. Vanaf vrijdag 21 december 00.00 uur tot en met 1 januari 22.00 uur verloten wij elke dag een van meest gezochte sneakers van 2018 in onze zoekmachine. Elke dag een nieuwe sneaker, elke dag een winnaar!

[mnky_button left_element=”button-left-align” title=”DOE MEE!” link=”url:www.sneakerjagers.nl/nieuws/12-days-of-christmas/”]