Skip to content
Events

De ’10 Days of Air Max 2021′ gaat deze week van start

15 maart 2021 09:00
De ’10 Days of Air Max 2021′ gaat deze week van start

Vanaf morgen, 16 maart, tot en met vrijdag 26 maart 2021 staat bij Sneakerjagers alles in het teken van Nike’s iconische Air Max lijn. Tijdens deze 10 dagen staan we onder andere stil bij de evolutie van de Air Max in de loop van meerdere decennia met de ’10 Days of Air Max’.

Air Max Day 2021

Het begon allemaal in 1987 met de release van de Nike Air Max 1. Dit was het eerste silhouet dat beschikte over de zichtbare Air Unit en dit was een echte game changer. Vanzelfsprekend was het model ontworpen door niemand minder dan Tinker Hatfield. Twee jaar later, in 1989, bracht Nike ons het Air Max II model. Vervolgens dook de Air Max III, ook wel bekend als Air Max 90, op in 1990. Dit werd een icoon in de Nederlandse sneaker wereld.

In de jaren ’95 en ’97 kwamen de kenmerkende Air Max 95 en 97 uit die ook met veel liefde in ontvangst werden genomen. Tot de dag van vandaag zien we ook wekelijks nieuwe colorways voorbij komen op vrijwel alle benoemde modellen.

Ondertussen zijn we 34 jaar en vele Air Max silhouetten verder en staat elk jaar 26 maart volledig in het teken van de Air Max. Zoals we al zeiden kun je de aankomende week te gekke dingen verwachten op Sneakerjagers! In deze introductie leggen wij precies uit hoe of wat.

Vanzelfsprekend zijn de blogs gewoon terug te vinden op onze nieuwspagina. Blogs die volledig in het teken staan van, je raad het al, Air Max. Zo zullen wij enkele iconische silhouetten of colorways uitlichten, denk bijvoorbeeld aan de Nike Air Max 90 ‘Infrared’ of de Air Max 95 ‘Neon’. Ook interessante samenwerkingen als de Parra x Nike Air Max 1 ‘Amsterdam’ zullen ter sprake komen.

Giveaway 1: Nike Air Max 90 ‘Bacon

In de periode van dinsdag 16 maart tot en met vrijdag 26 maart 2021 kun je overigens ook giveaways verwachten. Ja, dat lees je goed… giveaways! Wat geven wij zowel weg? Nou, de Nike Air Max 90 ‘Bacon’. Elke dag onthullen wij een letter in de Sneakerjagers App dat uiteindelijk een 10 letterwoord vormt dat je nodig zal hebben om kans te maken op de sneaker! Voor meer info check je de speciale 10 Days of Air Max pagina op onze site.

Giveaway 2: Limited Air Max Tee

Daarnaast zullen we ook een Instagram Giveaway doen. Wij geven namelijk limited ’10 Days of Air Max’ tees weg. De spelregels voor de Giveaway delen we op dinsdag 16 maart op ons Instagram kanaal.

Papertoys

Verveel je je tijdens de lockdown of avondklok? Samen met Erwan Chansou hebben wij een geweldige Air Max Day Papertoy gecreëerd die jij zelf in elkaar kan zetten. We hebben er eentje van de Air Max 1 en van de Air Max 90. Beiden zijn ze te downloaden via onze 10 Days of Air Max landingspagina. Alvast veel plezier en succes gewenst, bij het volgen van de ’10 Days of Air Max’! Exclusief bij Sneakerjagers.