Skip to content

Grey Day

NEW BALANCE ‘GREY DAY’ 2021

New Balance viert zaterdag 15 mei 2021 opnieuw zijn ‘heritage’ door de kenmerkende kleur te eren met een ‘Grey Day’-viering. De grijze kleurstellingen is vaak terug te vinden op de iconische modellen van New Balance en verdiend daarmee een speciale dag waarin we terug kunnen kijken op een lange geschiedenis van deze grijze kleurstellingen. Daarnaast omvat het nu-jaarlijkse ‘Grey Day’ ook nieuwe releases. Vier ‘Grey Day’ met ons mee!

NEW BALANCE M57/40TA ‘GREY DAY’

Met het gedurfde ’80s-meets-’90s ontwerp is de 57/40 sneaker gemaakt voor trendsetters die geen concessies willen doen op het gebied van comfort. Deze coole sneakers hebben een modieus suède en mesh bovenwerk in de iconische grijze kleuren.

New Balance M57/40TA 'Grey Day'

M5740TA · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders

NEW BALANCE U574GDY ‘GREY DAY’

Voor de jaarlijkse ‘Grey Day’ introduceert het New Balance de 574 zonder de kenmerkende “N” branding, en laat de kleur spreken. De iconische retro runner is volledig in het grijs gekleed met een mesh en suède constructie die pronkt met geborduurde gouden “New Balance” branding op de hiel en het mediale paneel.

New Balance U574GDY 'Grey Day'

U574GDY · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders

NEW BALANCE ML574EGG ‘GREY DAY’

The 574 isn’t just any shoe. Deze sneaker is gemaakt van moderne materialen en is een symbool van vindingrijkheid en originaliteit – hoe je hem ook draagt.

New Balance ML574EGG 'Grey Day'

ML574EGG · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders