Skip to content
Sneaker News

Where to Cop: Nike Air Max 1 SFR 'Summit White'

March 1, 2023 5:16 PM
Where to Cop: Nike Air Max 1 SFR 'Summit White'
Notice: We might receive a small commission for purchases made through these links. This will not affect the price you pay.

It's finally March 2023! That means many special Air Max 1 sneakers will drop this month in connection with Air Max Day. The month is kicked off with the Nike Air Max 1 SFR 'Summit White'. The Air Max will drop Friday 3 March 2023 through various retailers and raffles. 

What time the sneaker drops varies by shop, with most websites releasing the sneakers at 9:00am. See where the Nike Air Max 1 SFR 'Summit White' will be available and at what times in this article.

Nike Air Max 1 SFR 'Summit White' | FB5059-100

Nike

Het verhaal van de safari print begint bij de Nike Air Safari uit 1987. Tinker Hatfield voorspelde dat de luxueuze dierenprint perfect zou werken met een atletische sneaker. De voorspelling van Hatfield was helemaal juist en inmiddels zijn er honderden sneakers gemaakt met de safari print.

Je zou denken dat het concept inmiddels overdone is maar toch weet Nike steeds weer een nieuwe twist te brengen aan de safari print. De Nike Air Max 1 SFR 'Summit White' is het levende bewijs. Met zijn witte luipaard print is deze Nike Air Max toch uniek.

Naast het safari print maakt de sneaker gebruik van gladde overlays, wit leer en lichtblauwe details die te zien zijn op de outsole en eyelets.

Where to Cop?

De Nike Air Max 1 SFR 'Summit White' zal op vrijdag 3 maart om 9:00 uur droppen bij Nike en bij de onderstaande retailers. Wees er alert op dat sommige retailers hun sneakers op andere tijden releasen!

Klik op een van de shops hieronder om de release in detail te bekijken.

Nike
One Block Down
Offspring
NAKED
Afew Store
Urbanstar

Raffles

Nike Air Max 1 SFR 'Summit White' is ook via verschillende raffles beschikbaar. Een raffle is een soort loting, als je wordt uitgeloot mag jij de Air Max coppen! Schrijf je alvast in voor een van de raffles.

Footshop
asphaltgold
size?
FOOTDISTRICT
Solebox

Marktplaatsen

Is het je niet gelukt om de Nike Air Max 1 SFR 'Summit White' te bemachtigen? No worries! de sneaker is ook verkrijgbaar via verschillende marktplaasten! Klik op een van de onderstaande marktplaatsen om jouw eigen paartje te coppen.

StockX
KICKS CREW
Flight Club
Ebay

Dit waren de stores en raffles waar de Nike Air Max 1 SFR 'Summit White' gereleased wordt. Klik op de button voor een up-to-date overzicht van alle release informatie.

De Air Max zal op 3 maart droppen om 9:00 uur. Download de Sneakerjagers app om een herinnering te krijgen van jouw favoriete releases!