Skip to content

Nike Air Zoom SuperRep 2 Next Nature
CZ0599-106

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Air Zoom SuperRep 3Nike Zoom SuperRep 4 Next NatureNike Zoom SuperRep 4 Next NatureNike Air Zoom SuperRep 3Nike SuperRep GoNike Air Zoom SuperRep 3 Premium

Productdetails

StylecodeCZ0599-106
MerkNike
ModelNike Air Zoom SuperRep
KleurWit
DoelgroepMannen
Gepubliceerd16 mei 2021 06:05
Bijgewerkt19 april 2024 05:54
Door middel van hun 'Move To Zero' campagne, heeft Nike veel positieve veranderingen doorgevoerd in hun productiemethoden en bedrijfsethos, en een deel daarvan is het uitbrengen van duurzame en eco-bewuste sneakers. Next Nature' is een collectie die gemaakt is van minimaal 20% gerecycled materiaal in gewicht en is voorzien van een Swoosh-wiel logo op de tong en/of inlegzool. 

De Nike Air Zoom SuperRep 2 - Next Nature is ontworpen voor circuittraining, HIIT, sprinten en andere snelle oefeningen. Lagen van ondersteuning en geribbeld mesh houden je opgesloten en comfortabel als je lungeert en springt. Een stabiliserende Flyplate verdeelt de druk gelijkmatig en de Zoom Air units onder de voet absorberen de impact voor consistent comfort. De crĂšmekleurige Nike Grind rubberen buitenzool zorgt voor grip en verdere stabiliteit. De lichtpaarse colorway op dit model is subtiel, met oranje details en een donkerder paarse Swoosh. 
Nike Air Zoom SuperRep 2 Next Nature CZ0599-106
0
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download