Skip to content

Asics x Luisa Via Roma Gel-Kyrios Baltic Jewel/Black
1201A402-301
84% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

ASICS Gel - Kyrios Electric RedASICS Gel - Kyrios Sheet Rock

Productdetails

Stylecode1201A402-301
MerkASICS
ModelASICS Gel-Kyrios
ColorwayBaltic Jewel/Black
KleurMulticolor
DoelgroepMannen
Releasedatum17-07-2021
Beoordeling8.4 / 10 (43 stemmen)
Gepubliceerd3 juli 2021 06:25
Bijgewerkt25 april 2024 05:58
De ASICS x Luisa Via Roma Gel-Kyrios 'Baltic Jewel/Black' is een samenwerking tussen het Japanse sportmerk ASICS en de Italiaanse mode retailer Luisa Via Roma. De Gel-Kyrios is een innovatieve sneaker met een futuristisch ontwerp en geavanceerde technologieën.

De 'Baltic Jewel/Black' colorway heeft een combinatie van verschillende kleuren. De upper van de sneaker is gemaakt van een mix van materialen, waaronder ademend mesh en synthetische overlays voor extra stevigheid en duurzaamheid. De basis van de sneaker kleur turquoise groen en heeft overlays met een holografisch effect. De Gel-Kyrios is uitgerust met de ASICS FLYTEFOAM-technologie in de zool, die zorgt voor demping en comfort tijdens het lopen. De look van de sneaker wordt afgemaakt met een kleurrijke marble zool. 

De ASICS x Luisa Via Roma Gel-Kyrios 'Baltic Jewel/Black' is een opvallende en stijlvolle sneaker die perfect is voor dagelijks gebruik en sportactiviteiten. Het innovatieve ontwerp en de geavanceerde technologieën maken het een comfortabele en functionele keuze voor sneakerfans die op zoek zijn naar iets anders dan de gebruikelijke ASICS-sneakers.
Asics x Luisa Via Roma Gel-Kyrios Baltic Jewel/Black 1201A402-301
29
jul.
17
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download