Skip to content

Air Jordan 5 WMNS 'Gore-Tex'
DR0092-001
85% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

A Ma Maniére x Air Jordan 5 Retro WMNS 'Photon Dust'Air Jordan 5 'UNC'Air Jordan 5 Retro SE 'Burgundy'Air Jordan Air Jordan 5 Retro SE GS 'Sail' Air Jordan 5 Retro 'Olive'Air Jordan 5 Retro Low 'Dongdan'

Productdetails

StylecodeDR0092-001
MerkAir Jordan
ModelAir Jordan 5
ColorwayOff Noir/Fire Red/Black/Muslin
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum03-11-2022
Beoordeling8.5 / 10 (1110 stemmen)
Gepubliceerd20 september 2022 10:13
Bijgewerkt23 april 2024 06:26
De Air Jordan 5 WMNS 'Gore-Tex' is een bijzondere sneaker die de iconische Air Jordan 5-stijl combineert met de duurzame en waterbestendige eigenschappen van het Gore-Tex materiaal. Deze specifieke colorway is ontworpen voor dames en biedt een unieke mix van stijl en functionaliteit.

De upper van de Air Jordan 5 WMNS 'Gore-Tex' is gemaakt van hoogwaardig GORE-Tex matriaal, wat de sneaker ademende en waterdichte eigenschappen geeft. Dit zorgt ervoor dat je voeten droog en comfortabel blijven, zelfs in natte omstandigheden.

De sneaker is voorzien van de kenmerkende Air Jordan 5-details, zoals de geperforeerde zijpanelen, de zichtbare Air-unit in de hak en de karakteristieke haaienbekprint op de midsole. Deze elementen dragen bij aan de herkenbare en geliefde esthetiek van de Air Jordan 5.

De Air Jordan 5 WMNS 'Gore-Tex' is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De colorway kleurt zwart met rode accenten, waardoor de sneaker veelzijdig is en gemakkelijk te combineren met verschillende outfits. Om de sneaker helemaal compleet te maken, is op de hiel het woord 'GORE-TEX' in rood met wit gestikt.

Met de Air Jordan 5 WMNS 'Gore-Tex' kun je vertrouwen op comfort, duurzaamheid en bescherming tegen verschillende weeromstandigheden. Deze sneaker is ontworpen voor avontuurlijke vrouwen die graag hun grenzen verleggen, zowel op straat als daarbuiten.
Air Jordan 5 WMNS 'Gore-Tex' DR0092-001
772
nov.
3
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download