Skip to content
Upcoming

De adidas ZX4000 keert terug in een OG colorway

13 maart 2019 10:04
De adidas ZX4000 keert terug in een OG colorway

Alweer bijna 30 jaar geleden werd de adidas ZX4000 voor het eerst uitgebracht. De sneakers stonden bekend om hun unieke look en zowel rustige als opvallende colorways. Het is de laatste tijd wat rustig geweest rondom het oude adidas model maar het Duitse sportmerk heeft weer besloten de ZX4000 terug te brengen. Het model zal uitgebracht worden in de eerste originele colorway die het model ooit gehad heeft.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van de meest voorkomende en tijdloze combo die er is. We hebben het natuurlijk over de mesh/suède combinatie. Het model is voorzien van het originele kleurenpalet. De kleuren zijn eigenlijk een flashback naar het einde van de jaren 80.

Zo zien we dat het bovenwerk voornamelijk gemaakt is van suède in een lichtgrijze kleur. Hier overheen zien we neon gele en blauwe details. De toe box is gemaakt van mesh waarop een neon geel detail is bevestigd. De bekende Three Stripes van de ZX4000 zijn gemaakt in het geel met een enkelzijdige outline van blauw. Deze neon gele en blauwe kleur zien we ook nog terugkomen op de outsole, het adidas logo op de heel en als lace detail.

Deze klassieke colorway van de adidas ZX4000 is te bemachtigen via verschillende retailers, zoals 43einhalb.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas ZX 4000

G27899 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders
Images by: Asphaltgold