Skip to content
Upcoming

Zaterdag 9 februari dropt de Off-White X Serena Williams X Nike Blazer Mid

7 februari 2019 13:31
Zaterdag 9 februari dropt de Off-White X Serena Williams X Nike Blazer Mid

De The: 10 collectie is eigenlijk afgelopen na de drop van de laatste twee Air Max 90. Weer een L gepakt? Dan heb je op 9 februari misschien wel de laatste kans voor een sneaker uit de The: 10 collectie.

De Blazer is niet nieuw, de eerste release was namelijk al in oktober 2018. Enkel was het een USA release. Maar nu krijgen wij de kans om de sneaker te bemachtigen. De sneaker komt voort uit een samenwerking tussen Nike, Off-White en natuurlijk Serena Williams. Serena Williams is een tennisspeelster die al vanaf 1998 grand-slam toernooien tennist. Ze behaalde op meerde grandslamtoernooien titels.

De sneaker is dan ook een vrolijke sneaker met veel kleuren. Het opvallendste is wel de outsole die meerdere kleuren heeft. De zool is deels grijs met roze en paarse accenten. De upper van de sneaker komt in een aantal tinten grijs en heeft een ‘oversized’ zwarte Swoosh. Natuurlijk heeft ook deze sneaker de deconstructed look, de herkenbare tag en de Off-White for NIKE stempel aan de binnenkant van de voet.

De sneaker zal op zaterdag 9 februari uit komen bij Nike. Misschien is dit wel de laatste kans om een sneaker uit de The: 10 collectie te bemachtigen, voor retail.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Off-White X Serena Williams X Nike Blazer Mid

AA3832-002 · Prijs vanaf €827,-

Naar alle aanbieders
Afbeeldinge: Hypebeast
The Turnover