Skip to content
Upcoming

Zaterdag 8 augustus 2020 released de Air Jordan 3 SE Denim ‘Fire Red’

3 augustus 2020 20:26
Zaterdag 8 augustus 2020 released de Air Jordan 3 SE Denim ‘Fire Red’

Het heeft even geduurd, maar aankomende zaterdag is het zo ver. Er staat een prachtige ‘Fire Red’ colorway op ons te wachten op het Air Jordan 3 SE Denim model. In mei kwamen de eerste geruchten naar boven van de ‘Fire Red’ colorway.

Door de jaren heen is het model uitgegroeid tot een echte icoon in de sneakerwereld. Naast deze colorway verschijnt er op vrijdag 21 augustus ook een prachtige colorway voor dames op dit model, namelijk een ‘Laser Orange’ colorway. Wil je meer te weten komen over deze release? KLIK HIER.

Air Jordan 3 SE Denim ‘Fire Red’ | CZ6431-100

Het bovenwerk dat is gecreëerd van wit leer en de Air Unit die duidelijk zichtbaar is blijven onaangeraakt, net als bij de OG. De heeltab is ook hetzelfde, net als bij de OG versie. Op de heeltab is de kenmerkende Nike Air branding te vinden. Echter is de exotische olifantenpatroon terug te vinden op denim. Onder de upper loopt een wit/zwarte midsole die de sneaker helemaal afmaakt.

Zoals we al zeiden dropt de Air Jordan 3 SE Denim ‘Fire Red’ op zaterdag 8 augustus 2020 om 09:00 ’s ochtends voor een nieuwprijs van €200,- via Nike. Daarnaast dropt hij ook nog bij andere retailers, dus check onze Releasekalender voor meer informatie. Scroll naar beneden voor foto’s.

Air Jordan 3 SE Denim 'Fire Red'

CZ6431-100 · Prijs vanaf €194,-

Naar alle aanbieders
Images by Asphaltgold