Upcoming

UPDATE: Verassende nieuwe foto’s en een releasedatum voor de Yeezy Boost 700 ‘Teal Blue’

11 oktober 2019 12:30
UPDATE: Verassende nieuwe foto’s en een releasedatum voor de Yeezy Boost 700 ‘Teal Blue’

Update 11/10/2019
Er is een nieuwe release datum bekend gemaakt voor de adidas Yeezy Boost 700 ‘Teal Blue’. Deze nieuwe colorway voor de chunky sneaker zal eerst uitkomen op 19 oktober, maar is verplaatst naar zaterdag 9 november.


Original Blog
Na al verschillende releases van de Yeezy Boost 700 dit jaar komt er nu weer een nieuwe colorway aan. De Yeezy Boost 700 ‘Teal Blue’ heeft een officiële release datum met nieuwe foto’s gekregen.

De nieuwe foto’s zien er anders uit dan de eerder gereleasde foto’s. In de foto’s van eerder dit jaar was een colorway te zien met duidelijke blauwe tinten, zoals de naam ook aangeeft. De foto’s die nu uitgekomen zijn laten een sneaker zien met meer grijze dan blauwe tinten. De bijna geheel grijs getinte sneaker heeft alleen op de toe box een hele licht blauwe tint. Ook een paar kleine details zoals op de zool hebben deze blauwe tint. Deze details vallen haast niet op door de gelijkenis met de grijze tinten van de rest van de schoen. De lederen overlay op de upper geeft een luxere look aan de sneaker dan bij de voorgaande Yeezy Boost 700 releases. De rest van de overlay zijn zoals normaal van suède. Het design van de sneaker is zoals we gewend zijn van Kanye West en adidas. Een robuuste schoen met een mesh basis en een grote zool.

De Yeezy Boost 700 ‘Teal Blue’ zal op 19 oktober uitkomen via adidas en verschillende retailers. Houd natuurlijk onze sneaker release kalender in de gaten voor meer informatie over deze en andere releases.


adidas Yeezy Boost 700 'Teal Blue'

FW2499 · Prijs vanaf €414,-

Naar alle aanbieders
Yeezy Boost 700 'Teal Blue'
Yeezy Boost 700 'Teal Blue'
'Teal Blue'
'Teal Blue'
Images by YeezyMafia

The Turnover