Skip to content
Upcoming

De adidas Yeezy Boost 380 ‘Mist’ komt in drie verschillende maatseries

17 maart 2020 19:34
De adidas Yeezy Boost 380 ‘Mist’ komt in drie verschillende maatseries

Ook in 2020 zet adidas in samenwerking met Kanye West de Yeezy serie weer actief door. Zoals Kanye jaren geleden riep ‘Yeezy for everybody!’ ziet het ernaar uit dat deze spreuk waarheid begint te worden. Waar we eerst zelden releases zagen voorbijkomen begint de Yeezy langzaam een standaard te worden in de verzameling van een sneakerfanaat. Door de jaren heen zijn er talloze nieuwe modellen toegevoegd aan de serie, waaronder deze Yeezy Boost 380. Dit futuristische model met een naadloos bovenwerk komt uit in een nieuwe ‘Mist’ colorway.

De adidas Yeezy Boost 380 ‘Mist’ is een nieuwe colorway van het nieuwe model. Het model heeft een naadloos bovenwerk met een soort van camouflage patroon verspreid. Wat we vaker zien bij de adidas Yeezy’s is een soort van streep over de lengte van de zijkant van de sneaker. We zagen dit vooral bij de 350V2 colorways voorbijkomen. Meestal was deze streep uitgevoerd in een andere felle kleur waarvan we dan ook details zagen terugkomen op andere gedeeltes van de sneaker.

Voor deze adidas Yeezy boost 380 ‘Mist’ gaan ze terug naar dit oude concept. Het model heeft een colorway die voornamelijk bestaat uit licht grijs en smokey grey. Naast deze twee rustige en complimerende kleuren zien we een andere kleur de hoofdrol op zich nemen. Dit keer hebben ze gekozen voor een Perik oranjekleur voor de stripe.

Naast de bekendmaking van de officiele foto’s vanuit adidas is er ook nog een ander leuk feitje wat bevestigd is. Zo komt het model niet alleen uit in volwassen maten maar ook in kids en peutermaten!

De adidas Yeezy Boost 380 ‘mist’ zal in alle drie de maatseries uitkomen op 25 maart 2020 bij adidas.nl en geselecteerde Yeezy retailers. Voor meer informatie over deze release check je ten alle tijden de Sneakerjagers Releasekalender.

adidas Yeezy Boost 380 'Mist'

FX9764 · Prijs vanaf €111,-

Naar alle aanbieders
Yeezy Boost 380 'mist'
Yeezy Boost 380 'mist'
Yeezy Boost 380 'mist'