Skip to content
Upcoming

Twee nieuwe Glow-in-the-Dark colorways voor de Yeezy Boost 380

11 juni 2020 19:25
Twee nieuwe Glow-in-the-Dark colorways voor de Yeezy Boost 380

De adidas Yeezy Boost 380 is een van de nieuwste modellen van de adidas Yeezy lijn. Nu gaan de geruchten rond dat er twee Glow-in-the-Dark colorways uit gaan komen later dit jaar. Dit is voor het eerst dat er Glow-in-the-Dark elementen worden toegevoegd aan het 380 model.

De Yeezy Boost 380 werdt voor het eerst uitgebracht op 12 december 2019. Dit zou de opvolger moeten worden van het populaire 350 model. Wat al snel te zien was aan het model is dat Kanye en adidas een compleet andere richting op gingen. De sneaker heeft een erg organische look gekregen en leek bijna niet meer op het 350 model. De 380 had bijvoorbeeld een grotere BOOST midsole gekregen en zat de upper nog meer als een sok om je voeten heen. Al met al is de 380 nog steeds een erg populair model en kunnen we zeker nog vele colorways verwachten.

Yeezy Boost 380 Glow-in-the-Dark

De Yeezy Boost 380 komt in twee verschillende Glow-in-the-Dark colorways. De eerste colorway heeft de naam ‘Calcite Glow’ gekregen. Deze colorway beschikt over tinten van wit en grijs, de perfecte zomer sneaker dus. De andere colorway heeft de naam ‘Hylte Glow’ gekregen. Deze colorway is een stuk opvallender. De ‘Hylte Glow’ heeft een kleurencombinatie van volt en oranje. Wanneer het donker is schijnen beide sneakers een groene gloed uit. Als laatste rust het bovenwerk van beide op een dikke full-lenght BOOST midsole.

De ‘Calcite Glow’ en ‘Hylte Glow’ worden verwacht in de herfst van 2020 voor €230,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Yeezy Boost 380
Yeezy Boost 380
Images by Yeezy Mafia