Skip to content
Upcoming

Y-3 released nieuwe sneaker genaamd KASABURU

1 maart 2019 13:12
Y-3 released nieuwe sneaker genaamd KASABURU

Y-3 heeft een nieuwe sneaker uitgebracht voor de Spring/Summer 2019 collectie genaamd KASABURU.

In 1972 heeft de Japanse ontwerper Yohji Yamamoto het merk Y opgericht. In 1981 besloot hij om het merk voort te zetten onder zijn eigen naam. Eind 2002 ontstond de samenwerking tussen adidas en Yohji Yamamoto. Dit was een invloedrijke samenwerking tussen luxury en sport door de lancering van de Spring/Summer 2003 collectie van Y-3.
De ‘Y’ staat voor het Japanse merk Yohji Yamamoto en ‘3’ voor adidas zijn 3 bekende strepen. Het streepje ‘-‘ staat voor de samenwerking tussen de twee merken.

Y-3 KASABURU

Y-3 KASABURU is de nieuwste release voor de Spring/Summer 2019 collectie. De sneaker is geïnspireerd door de jaren ’70. Y-3 brengt met deze sneaker het verleden in de toekomst. Het bovenwerk is gemaakt van nylon en de dikke buitenzool is gemaakt van rubber. Voor op de zool staat Yohji Yamamoto en op de tong van de sneaker staat groot het ‘Y-3’ logo.

De Y-3 KASABURU is verkrijgbaar in 2 verschillende colorways, in het zwart en in het wit. Deze sneaker is verkrijgbaar bij ANTONIOLI voor €330,-.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Y-3 KASABURU

Prijs: €330,-
Colorways: Zwart, Wit

>> Shop de zwarte sneaker hier <<
>> Shop de witte sneaker hier <<
>> Benieuwd naar de gehele Y-3 collectie? Klik hier <<

Y-3 Kasaburu
Y-3 Kasaburu
Afbeeldingen: ANTONIOLI