Skip to content
Upcoming

Er is een kleurrijke XLARGE x Mizuno samenwerking onderweg

29 juli 2020 16:18
Er is een kleurrijke XLARGE x Mizuno samenwerking onderweg

Het is even stil geweest rondom de releases van Mizuno, maar we kunnen weer uitkijken naar een heerlijke collab. Het Japanse merk is namelijk de samenwerking aangegaan met een ander Japans merk, genaamd XLARGE. XLARGE x Mizuno hebben een geweldige colorway gecreëerd op de Court Select.

Mizuno is een Japans sportmerk dat in 1906 werd opgericht onder de naam Mizuno Brothers LTD. Het werd opgericht door twee broers, genaamd Rihachi en Rizo Mizuno. Het merk stond bekend om de verkoop van westerse items, zoals honkballen. Een jaar later, in 1907, begonnen ze ook met de verkoop van sportkleding. Een aantal jaar later verhuisde de winkel en werd de naam veranderd naar Mizuno Shop. Terwijl het merk steeds groter en groter werd besloten ze in 1961 hun eerste fabriek te openen in Los Angeles onder de naam American Mizuno.

XLARGE x Mizuno Court Select ‘Multi’ | Details

Op Instagram deelde Mizuno enkele beelden van de aankomende samenwerking en hierdoor kregen wij een duidelijk eerste beeld op de sneaker. De sneaker is zeer kleurrijk en is gemaakt van mesh en suède. Op het bovenwerk zijn de kleuren groen, blauw, oranje, grijs en rood te vinden. Al met al, een behoorlijke opsomming van kleuren. Onder dit kleurrijke bovenwerk loopt een witte zool. De zijkanten beschikken over witte branding en op de tong is ook witte branding te vinden.

Op zaterdag 1 augustus 2020 dropt de samenwerking tussen XLARGE x Mizuno op het Court Select model van Mizuno. Houd Sneakerjagers in de gaten voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s.


XLARGE x Mizuno
Image by Mizuno