Skip to content
Upcoming

WTAPS geeft de New Balance 992 een militair uiterlijk

28 april 2020 18:00
WTAPS geeft de New Balance 992 een militair uiterlijk

Onlangs heeft WTAPS bekend gemaakt dat ze een samenwerking met New Balance aangaan, nu is er heel wat info vrijgegeven en wij zijn helemaal gelukkig. Op hun Instagram hadden ze wat posts gedaan over de sneaker, die onthulden dat de New Balance 992 een ‘Olive Drab’ colorway krijgt. Maar dat is zeker nog niet alles, lees dus snel verder. Oh ja, hadden we al gezegd dat hij 1 mei al zal droppen?

Tetsu Nishiyama is een echte creatieveling afkomstig uit Japan, die begin jaren ’90 de kern vormde van streetwear samen met andere creatievelingen. De ontwerper heeft meerdere merken en heeft daarmee ook veel samenwerkingen gedaan. Samnwerkingen met hele grote namen als Supreme, Bape, Stussy, Vans en meer! Met zijn voorliefde voor militaire kleding gaat hij ook verder en is dit terug te zien in vooral zijn kledinglijn.

WTAPS x New Balance M992WT ‘OLIVE DRAB’ | M992WT

Wat een heerlijke sneaker, hij heeft een bovenwerk van suède, nubuck en mesh gekregen. Die zijn gevestigd bovenop een opvallende witte en olijfkleurige tussen zool. Om natuurlijk rekening te houden met het leger effect is een feloranje gedeelte toegevoegd aan de voorvoet, ook als verwijzing naar de eigen designidentiteit van het merk. Andere kenmerken vind je terug op de hiel, daar is bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een WTAPS branding.

Release info

Nog heel even wachten, dan kunnen we klaar zitten om ze te bemachtigen. Het 992 model van de samenwerking met WTAPS x New Balance zal 1 mei droppen, onder andere bij END. kan je al meedoen aan een raffle. Wees er dus snel bij, want ze zullen gegarandeerd hard gaan! Vanaf 270,- kunnen ze van jou zijn. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

WTAPS X New Balance M992WT 'Olive Drab'

M992WT · Prijs vanaf €758,-

Naar alle aanbieders
Images by: WTAPS