Upcoming

WTAPS en Vans slaan weer de handen in een

22 september 2020 15:56
WTAPS en Vans slaan weer de handen in een

Vans en het Japanse WTAPS hebben een goede reeks aan samenwerkingen op hun naam staan. Wat bij veel sneakers in het verleden terugkwam waren de botten op de upper. En laat er nou weer een WTAPS X Vans collectie uitkomen met deze details!

WTAPS Tokyo Japan

WTAPS, uitgesproken als double taps, is een Japanse streetwear merk uit het hogere segment. Het begon in 1993 toen Tetsu Nishiyama zijn merk 40% Against Rights oprichtte. Een klein aantal jaar later, in 1996, begon hij zijn nieuwe merk WTAPS. Militaire invloeden zijn zeer belangrijk voor het merk en dit is dan ook terug te zien in de ontwerpen. Het merk mag dan relatief onbekend zijn in Europa, het is bij een selecte groep liefhebbers zeer gewild. En ook in Azië is het merk een stuk groter dan hier. Wanneer je van unieke, stoere en kwalitatief goede kleding houd is WTAPS een aanrader.

WTAPS X Vans

Zoals benoemd zijn de twee merken geen onbekende van elkaar. In 2018 zagen we nog een collectie maar ook in augustus 2020 kwamen er vier sneakers uit. Toch verwachten we van deze collectie net wat meer. Waarom? Omdat de zogeheten ‘Cross Bone’ style weer terugkeert op de Era en Sk8-Hi. Deze style is namelijk al meerdere keren gebruikt en staat bekend als een van de betere Vans samenwerkingen. Er zal een compleet nieuwe kleur uitkomen, namelijk oranje. Deze kleur hebben de twee nog niet eerder gebruikt met de ‘Cross Bone’ details. Zwart is wel al eerder uitgekomen, echter is branding op de zijkant dit keer ook zwart gekleurd.

Deze vier sneakers zullen niet zomaar droppen. Naast de sneaker zal namelijk een flinke selectie aan kledingstukken droppen. En aangezien het een samenwerking is met Vans is deze collectie een stuk goedkoper dan normale kledingstukken van WTAPS. Denk hierbij aan een T-shirts, truien, bandanas en sokken.

De sneakers collectie zal uitkomen op zaterdag 26 september bij een selecte groep retailers. De kleding collectie zal de zelfde dag uitkomen, bij grotendeels bij dezelfde retailers. Hieronder vind je de 4 sneakers en de kleding stukken!

WTAPS X Vans

WTAPS X Vans Sk8-Hi 'Black'

VN0A4BVB20P1 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders

WTAPS X Vans

WTAPS X Vans Era OG 'Black'

VN0A4BVA20P1 · Prijs vanaf €150,-

Naar alle aanbieders

WTAPS X Vans

WTAPS X Vans Sk8-Hi 'Orange'

VN0A4BVB20Q1 · Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders

WTAPS X Vans

WTAPS X Vans Era OG 'Orange'

VN0A4BVA20Q1 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders

The Turnover