Upcoming

Wordt dit één van de gevaarlijkste Nike Air Force 1 colorways ooit?

24 september 2019 15:00
Wordt dit één van de gevaarlijkste Nike Air Force 1 colorways ooit?

De gigant Nike houdt er natuurlijk van om na iedere nieuwe colorway altijd een stap vooruit te gaan en het niveau naar een nieuw level te brengen. Daarnaast houden ze er natuurlijk ook van om met animal printjes te werken. Ook bij deze nieuwe colorway maken ze hier gebruik van en komen ze met een Nike Air Force 1 ‘Snake Skin’.

Het is niet de eerste keer dat Nike met een snakeskin komt. Het afgelopen stond redelijk in het teken van deze print. Zo zijn er verschillende packs uitgebracht met een ‘Snakeskin’ print erop. Daarnaast hebben ze een paar maanden geleden een Nike Air Force 1 Low ‘Ivory Snake’ uitgebracht. Het is logisch dat ze opnieuw met een snakeskin colorway komen, de hoeveelheid succes die ze hier mee hebben geboekt is natuurlijk ongelooflijk en het beloofd voor deze sneaker ook veel goeds.

Nike Air Force 1 ‘Snake Skin’ | Details

Laten we beginnen met het uiterlijk van de sneaker. Ten eerste bestaat de gehele upper uit een lichte snakeskin print. Daarnaast hebben de Swoosh en de heeltab een zachte zwarte kleur gegeven. Om te sneaker echt van het doek te laten spatten hebben ze de zool en de tong een witte kleur gegeven. Ten slotte hebben ze nog een zwarte tanglap aangebracht. Al met al wordt dit zeker een nieuwe must have voor alle sneaker liefhebbers.

Helaas is er nog niks bevestigd over de release datum. We nemen aan dat hij rond de €110,- en €130,- gaat kosten. Zodra wij meer weten over deze sneaker ben jij de eerste die dit te weten komt dus houd onze website goed in de gaten. Scroll naar beneden voor de officiële foto’s van Nike.


feature image
Nike Air Force 1
Nike Air Force 1
Nike Air Force 1
Images by: Nike

The Turnover