Upcoming

Vrouwelijke platinum producer werkt samen met Reebok

29 oktober 2019 15:30
Vrouwelijke platinum producer werkt samen met Reebok

Reebok werkt samen met de Canadese producer WondaGurl voor de creatie van een nieuwe Reebok Aztrek 96. De WondaGurl x Reebok Aztrek 96 maakt deel uit van de “It’s a Man’s World” campagne van Reebok.

“It’s a Man’s World” en WondaGurl

De “It’s a Man’s World” campagne is een iniatief van Reebok om vrouwen te prijzen. De campagne zet vrouwen in de spotlight die barrières verbreken in door mannen gedomineerde industrieën. Ook focust de campagne zich op vrouwen die culturele en seksuele stereotypen op zij schuiven. De vrouwelijke producer WondaGurl is hier een perfect voorbeeld van. Zij brak op 16 jarige leeftijd door in de muziekindustrie. WondaGurl werkt veel samen met Travis Scott en nadat zij een beat stuurde naar Drake via Instagram, kwam zij twee keer voor op zijn album. Daarnaast heeft Travis Scott een beat van haar naar Jay Z gestuurd en sindsdien werkt ze met grote namen. Ze produceert voor prominente namen in de muziek industrie waaronder Lil Uzi Vert, Kanye West, Drake, Jay Z, Young Thug en Big Sean. Zij is één van de jongste vrouwelijke producers ooit die aan een platinum hip-hop album heeft gewerkt.

WondaGurl x Reebok Aztrek 96 | Details

De WondaGurl x Reebok Aztrek 96 rengen verschillende aspecten uit het leven van de vrouwelijke producer tot leven. Met deze schoen toont ze haar standvastigheid en drive om barrières in de door mannen gedomineerde muziekwereld te doorbreken. De geheel zwarte Aztrek 96 bevat een reflectief 3M materiaal. Op de hiel staat een smiley gezicht dat een referentie is naar het “Enjoy Life.” motto van WondaGurl. Als je de schoen in het licht houd zul je audiogolven en een USB stick te zien krijgen. Beide zijn referenties aan haar carrière als producer.

De WondaGurl x Reebok Aztrek 96 uit de “It’s a Man’s World” collectie zal op 5 november 2019 verkrijgbaar zijn bij Reebok. De sneaker is exclusief voor vrouwen. Houd de sneaker release kalender en de blogs in de gaten voor meer nieuws en updates over nieuwe sneakers.


WondaGurl x Reebok Aztrek 96
WondaGurl x Reebok Aztrek 96
WondaGurl x Reebok Aztrek 96
WondaGurl x Reebok Aztrek 96
Images by Reebok

The Turnover