Skip to content
Brand

Winter Essential Looks bij Snipes

23 januari 2023 19:57
Winter Essential Looks bij Snipes

Met het tweede deel van het winterseizoen voor de deur is dit het perfecte moment om te shoppen voor jouw volgende winteroutfit! Bij Snipes vind je in de Winter Essential Looks enkele trendy jassen, sneakers voor de winter en populaire en functionele kledingstukken voor hem en haar.

Laat je door ons inspireren:

WMNS Snipes Winter Styles

WMNS Winter Look 1

Fotos via Snipes

Onze eerste look gaat bevat een oversized Pegador hoodie. Combineer het met een casual cargo broek en een paar adidas Forum Bold sneakers – die passen bijzonder goed bij deze look. Je kunt de stukken hier shoppen:

Pegador Akron Oversized Hoodie
adidas Wide Cargo Pant
adidas Forum Bold Sneaker

WMNS Winter Look 2

Onze volgende look is super chill en toch mega stijlvol: je combineert een casual baggy jeans met een T-shirt van Pegador. Het gele pufferjack is een kleurrijke blikvanger.

De dikke laarzen maken de look af. Perfect voor de koude dagen! Je kunt de stukken hier direct shoppen:

Pegador Rodney Oversized Tee
Champion Jacket
Karl Kani Small Signature Baggy Five Pocket Denim
Buffalo Shade Bike Warm

MEN Winter Look 1

Hier wordt een opvallende blauwe trui met bijpassende adi2000 sneakers gecombineerd. De look wordt opnieuw aangevuld met een cargobroek – deze keer in beige. Daarbij hebben we een sportieve adidas sneaker in blauw en wit.

Karl Kani Small Signature Hoodie
Karl Kani OG Washed Cargo Pants

MEN Winter Look 2

Onze laatste look in de Snipes Winter Essential Looks is deze casual look in neutrale tinten. Hier worden enkele stukken van Sean John met een trendy populaire New Balance 550 en een gezellig winterjack gecombineerd. Accessoires zoals de beanie ronden de outfit af.

Je kunt de stukken hier shoppen:

Sean John Script Logo Brushed Flannel Overshirt
Sean John Vintage Velours Rugby Shirt
Snipes Small Logo Cargo Pants
Sean John Script Logo Rib Knit Short Beanie
New Balance 550

Dit zijn slechts enkele items uit Snipes’ Winter Essential Looks. Als je liever zelf door de selectie bladert, klik op de onderstaande button.

Vergeet ook niet de Sneakerjagers app te downloaden om op de hoogte te blijven van de laatste releases en sneaker nieuws!