Skip to content
Watch

Wing Mok – The Turnover Episode 33

19 februari 2022 15:55

The Turnover is back met weer een nieuwe episode. Voor aflevering 33 heeft DJ Turne Wing Mok uitgenodigd om de set van deze week te verzorgen. De set is nu hierboven te bekijken en te beluisteren via onze Mixcloud pagina. Enjoy!

Wing Mok

Wing Mok is opgegroeid tussen de muziek, van jongs af aan ging hij wekelijks met zijn oudere broer mee naar de platenzaak om door de bakken vinyl te graven. Zoals zijn Turnover intro (door frontman Joe Strummer van The Clash) zegt: “is it punk, funk, junk skunk, what the hell difference does it make”. Gewapend met allerlei soorten muziek beweegt Wing zich met deze “hip hop” houding al een aantal jaren in menig club en op festivalweides zoals Best Kept Secret, Lowlands en Down the Rabbit Hole.


Voor Wing is het moeilijk om een bepaalde stijl of label te plakken op wat hij doet. “Ik probeer mij aan te passen aan mijn omgeving. Op festivals draai ik wat meer werelds, van funk en jazz tot house en meer stevige beats, eigenlijk alles wat ik zelf graag luister. Of het nu een dikke drum break van een 60’s rock plaat is of soundtrack fragmenten van films zijn, het kan allemaal in een set verwerkt worden. Ik geniet er echt van als ik het publiek zie dansen op muziek die ze (nog) niet kennen!

Met zijn eigen “Wingman Creative agency” timmert Wing flink aan de weg voor- en met verschillende bedrijven en merken. Naast het draaien organiseert hij ook evenementen en feestjes als CAKE (@Cake.ehv) in zijn hometown Eindhoven. Een feest zonder label waar verschillende dj’s uit heel het land de complete vrijheid krijgen om te draaien wat ze willen zonder concessies te hoeven doen.

Voor meer over Wing Mok check zijn instagram: @wing.mok

Voor the Turnover selecteerde Wing speciaal een aantal platen op gevoel bij “Uncle T” thuis. Check hieronder de tracklist.

Tracklist aflevering 33

The Clash: Categorising music

M.I.A – Bingo

Drumetrics – Cool house

Action Bronson – The Choreographer

Julio Bashmore – The horn that time forgot

TRDMRK – Hands up (instrumental)

NWA – LA is the place

Jansport J – Smokewithu

Rene Costy & His Orchestra – Scrabble

Q Tip – Vivrant Thing

Kid Cudi – I poke her face (instrumental)

Kanye West feat. Adam levine – Heard ‘Em say

The Twilite Tone – I still need love

Mono Poly – Needs Deodorant

The frank cunimondo trio ft. lynn marino – feelin’ good

A Tribe called quest – Check the rhyme wall

Hi-tek – The sun god (instrumental)

Wendy Rene – After laughter (comes tears)

The Keith Mansfield Orchestra – Soul Thing

Lord Echo – Thinking of you

Sneakerjagers Radio

Wil je op de hoogte blijven van Sneakerjagers en The Turnover? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste aflevering van The Turnover.