Skip to content
Newsfeed

Win een paar gratis sneakers + customization bij de JD Sports Summer Truck

28 juni 2024 13:00
Win een paar gratis sneakers + customization bij de JD Sports Summer Truck

Speciaal voor de zomerdagen komt JD Sports met JD Summer Truck. Laat je sneakers customizen bij de truck en maak kans op een gratis sneaker! Op zaterdag 29 en zondag 30 juni 2024, staat de JD Summer Truck bij Hoog Catharijne, Utrecht. Lees hier alles over de giveaway!

De zomer is hier en dat betekent: tijd voor zomerse sneakers! Speciaal voor het zomerseizoen komt JD Sports met de Summer Truck waar je jouw sneakers kan laten customizen met zomerse details. De truck rijdt door het hele land heen en stopt dit weekend in Utrecht.

Giveaway

Het concept werkt als volgt: koop een sneaker bij de JD Sports store, lever deze af bij de truck samen met je wensen voor de customization en voilà! Bij een besteding van € 150 of meer kun je ook dikke touwveters kiezen voor in je sneaker en bij het tonen van je JD-bonnetje, ontvang je een gratis Bubble Tea!

Samen met JD Sports komt Sneakerjagers met een speciale giveaway. Op zaterdag 29 juni 2024 maak je kans op één paar sneakers + customization. Lees hieronder wat je moet doen om deze prijs te kunnen winnen:

De JD Sports Summer Truck staat er zaterdag 29 juni 2024 vanaf 10:00 tot 18:00 uur en op zondag 30 juni 2024 van 11:00 tot 18:00 uur. Let op: de giveaway vindt enkel plaats op de zaterdag! De JD Summer Truck staat voor de JD Sports op het plein bij Hoog Catharijne, Utrecht.

Adres: Hoog Catharijne Shopping Center, Unit 0004, 3511 ED Utrecht