Skip to content
Upcoming

Win deze Nike Air Max 1 N7

16 december 2020 15:32
Win deze Nike Air Max 1 N7

Win de Nike Air Max 1 N7. Deze N7 colorway is al uitgekomen in Amerika, maar komt helaas niet meer uit in de rest van de wereld. Het was dus in Nederland vrijwel onmogelijk om dit paartje voor retail te krijgen. Gelukkig hebben wij van Sneakerjagers wel een paartje en kan jij die nu winnen! Wil jij weten hoe, lees dat hieronder verder.

De Air Max 1 is natuurlijk favoriet van veel Nederlanders. De sneaker kwam voor het eerst uit in 1987 en was ontworpen door Tinker Hatfield. Tinkers idee van het toevoegen van een zichtbare Air unit kwam van het gebouw Centre Pompidou in Parijs. Dit gebouw had namelijk alle leidingen aan de buitenkant van het gebouw zitten. Omdat de Air Max 1 zo populair is verkoopt vrijwel elke colorway in no-time uit. Daarom kan jij alle colorways checken via StockX of deze mooie N7 colorway winnen via onze advent calendar.

Nike Air Max 1 N7

Elk seizoen viert Nike de geschiedenis van Native American en inheemse volken in Noord-Amerika. Deze Air Max 1 is dus ook geheel geïnspireerd op de Native Artwork. De Mudguard en Swoosh hebben deze artwork op zich gekregen doormiddel van allemaal klein stipjes. De Nike Air branding op de hak heeft een oranje kleur gekregen die ook weer terug is te vinden op de eyelets en N7 logo op de tong. De toebox en het gebied om de enkel zijn gemaakt van grijs satijn terwijl de overlay een aardetoon kleur hebben. Onder het bovenwerk zit een witte midsole en kleurrijke outsole.

Sneakerjagers Christmas Advent Calendar Giveaway

Houdt elke dag goed de Sneakerjagers Christmas Advent Calendar Giveaway in de app goed in de gaten. Elke dag, tot en met 24 december, staat er elke dag een nieuwe prijs voor jou te wachten. HIER kan jij alle informatie vinden over hoe jij meedoet aan de giveaway.

Houd de Sneakerjagers releasekalender en Instagram in de gaten om altijd op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws.


Images by Nike