Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 95 krijgt een ‘Wild West’ look

8 januari 2019 15:21
De Nike Air Max 95 krijgt een ‘Wild West’ look

Inmiddels is de Nike Air Max 95 alweer 24 jaar verkrijgbaar op de markt. 24 jaar is dit ook al weer een van de meest fascinerende Air Max die er is. Voor de volgende ‘Wild West’ release speelt Nike extra in op de lifestyle kant van de Air Max geschiedenis. Met materialen zoals denim en parsley patronen valt deze sneaker niet onder de ‘reguliere’ kop.

Deze ‘Wild West’ constructie maakt zijn naam waar. De Amerikaanse vibe is hard aanwezig bij deze! De cowboy-achtige look wordt waar gemaakt met het toffe bovenwerk, wat opgemaakt si uit denim, parsley en suède. Alhoewel de sneaker vrij druk klinkt valt dit in de praktijk nog mee.

De details

De Air Max 95 heeft eigenlijk verschillende lagen en bij sommige colorways zien we dat elke laag een andere kleur krijgt maar bij deze is dat anders. De bovenste twee lagen zijn gemaakt van lichte denim. Dit denim effect loopt over op de tongue en de laces. Onder het denim materiaal zit een tof parsley patroon in verschillende roodtinten, licht blauw, wit en zwart. Om de sneaker wat meer rust te geven is er aan de onderzijde, de neus en over de tongue een lichtbruine kleur aangebracht op een schitterend zacht stukje suède. Uiteraard wordt de sneaker afgetopt met een witte midsole die rust op de altijd geliefde gumsole.

Een release voor deze toffe ‘Wild West’ Nike Air Max 95 is al bevestigd. Helaas moeten jullie nog wel even wachten want hij staat ingepland op 2 februari 2019, een kleine maand dus nog. Voor updates over deze release check je uiteraard de Sneakerjagers Releasekalender!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 95 ‘Wild West’

Prijs: TBA
Stylecode: BV6059-200
Kleur: Parachute Beige/University Red-Thunderstorm-Light Armory Blue-Sail-Armory Navy
Releasedatum: 2 februari 2019


Wild west
Wild west
Wild west
Wild west
Wild west
The Turnover