Skip to content
Upcoming

De ‘Wild West’ look nu ook op de Nike Air Max 97

16 januari 2019 11:33
De ‘Wild West’ look nu ook op de Nike Air Max 97

Nadat Nike de Wild West Air Max 95 heeft aangekondigd zijn er beelden gelekt van een andere Nike Air Max met de ‘Wild West’ look. De naam zegt het al, wild West, bij deze look speelt Nike in op het wilden westen met denim, parsley en licht bruin suede.

2017 en 2018 stonden volledig in het teken van de Air Max 97. Sinds een paar maanden is het wat rustiger rondom de releases van de 97 maar Nike begint langzaam weer op gang te komen. Met de laatste introductie van de Air Max 95 Wild West zijn er nu ook beelden van een 97 versie voorbij gekomen.

Met deze fraaie colorway zorg je er gegarandeerd voor dat mensen zich omkeren op straat. De western look is flink aanwezig bij deze. Qua opbouw is de sneaker erg vergelijkbaar met de 95. Zo wordt via hetzelfde layer systeem elke keer een ander materiaal of kleur gegeven. De 97 staat bekend om zijn reflecterende edges en uiteraard heeft ook deze cw 3M details. Bovenaan begint het bovenwerk met een blauw denim kleurige layer. Daaronder komt een enkele streep, over de gehele sneaker, in parsley rood. Onderaan zien we het suede tan kleurige materiaal met hierin nog een denim patch met een rode Nike swoosh. Onderop ligt ene blauwe midsole in dezelfde kleur als de upper. Het geheel rust op een bruine gumsole die de sneaker extra flashy maakt. 

Net zoals de Air Max 95 zal deze Air Max 97 uitkomen op 2 februari 2019. Houd onze releasekalender in de gaten voor updates.


Nike Air Max 97 ‘Wild West’

Prijs: TBA
Stylecode: BV6056-200
Kleur: Parachute Beige/University Red-Thunderstorm-Lite Armory Blue-Sail
Releasedatum: 2 februari 2019


Wild West

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.