Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Sacai x Nike VaporWaffle ‘Sail’ en ‘Black’

8 maart 2022 14:35
Where to cop: Sacai x Nike VaporWaffle ‘Sail’ en ‘Black’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

De langverwachte Sacai x Nike VaporWaffle ‘Sail’ en ‘Black’ zullen binnenkort gaan releasen. Op donderdag 10 maart 2022 om stipt 9.00 uur komen de colorways uit. Om je op weg te helpen hebben wij voor jullie de stores en raffles waar de sneakers te koop zullen zijn op een rijtje gezet.

Sacai x Nike VaporWaffle ‘Sail’ | DD1875-100

De ‘Sail’ is één van de vier colorways die Chitose Abe heeft gecreëerd. De sneaker combineert de elementen van de Nike Vaporfly en Pegasus uit 1983.

VaporWaffle
Vaporwaffle Sacai

De ‘Sail’ heeft een witte nylon basis met accenten van gebroken wit suède en leren overlays. Net als de swoosh die op het middenpaneel is geplaatst.

zijkant vaporwaffle
Nike 'Sail'

Opvallende details zijn de dubbele elementen. De schoen heeft een dubbele tong, swoosh, zool en veters. De branding komt in de vorm van mini swooshes op de hiellussen, de Nike Sacai branding op de hiel en bedrukte inlegzolen.

achterkant vaporwaffle
onderkant vaporwaffle sail

De Sacai x Nike VaporWaffle ‘Sail’ wordt verhoogd met een tussenzool. Dit kenmerkt zich aan de lip bij de hiel in combinatie met een rubberen wafelzool.

Sacai x Nike VaporWaffle ‘Black’ | DD1875-001

De zwarte colorway van de Sacai x Nike VaporWaffle zal ook op donderdag 10 maart uitkomen. De zwarte kleuren zijn op hetzelfde silhouet geplaatst als de ‘Sail’. Hiermee voegt ook deze sneaker zich toe aan de collectie van Chitose Abe.

VaporWaffle Black
VaporWaffle Black

Op de witte dubbele tonglabel en de grijze branding na komt het gehele bovenwerk in de kleur zwart. De sneaker bevat suède en leren overlays op een basis van nylon.

VaporWaffle black zijkant
VaporWaffle black bovenkant

Net als de ‘Sail’ heeft ook deze sneaker de dubbele elementen. De lichtgedrukte dubbele swoosh is op deze colorway iets beter zichtbaar.

Nike branding achterkant
Onderkant vaporwaffle

De kenmerkende tussenzool is ook bij deze colorway goed terug te zien. Daarnaast zorgt de gum outsole voor extra veel comfort.

Where to cop?

De Sacai x Nike VaporWaffle ‘Sail’ zal te koop zijn op donderdag 10 maart 2022 om 9.00 uur. De sneaker zal bij Nike te koop zijn. Klik op de afbeelding om doorverwezen te worden naar de website.

'Sail' Nike
Nike

Raffles

Bij verschillende verkooppunten kun je deze sneaker scoren via een raffle. De raffles zijn al geopend dus schrijf je snel in! Klik op de foto’s hieronder om naar de desbetreffende website te gaan.

SNS VaporWaffle
Sneakersnstuff
BSTN VaporWaffle
BSTN
Naked VaporWaffle
Naked
One Block Down 'Sail'
One Block Down
Solebox 'Sail'
Solebox
Footpatrol 'Sail'
Footpatrol
End Clothing 'Sail'
End Clothing

Marktplaatsen

Mocht je de release gemist hebben? Geen probleem! De Sacai x Nike VaporWaffle ‘Sail’ zal ook te koop zijn bij markplaatsen. Klik op de shops hieronder om het paartje te bekijken!

StockX
StockX
Klekt VaporWaffle
Klekt
GOAT VaporWaffle
GOAT
Limited Resell VaporWaffle
Limited Resell
Stadium goods vapor waffle
Stadium Goods
VaporWaffle eBay
eBay

Where to cop?

Net als de ‘Sail’ zal de Sacai x Nike VaporWaffle ‘Black’ uitkomen op donderdag 10 maart 2022 om 9.00 uur. De sneaker zal te koop zijn bij Nike, klik op de afbeelding hieronder om naar de website te gaan.

VaporWaffle Black Nike
Nike

Raffles

De sneaker zal via verschillende raffles beschikbaar zijn. De raffles zijn al geopend, je kunt je inschrijven via de afbeeldingen hieronder. Als je op de afbeelding klikt, word je doorverwezen naar de website van de winkel.

SNS 'Black'
Sneakersnstuff
BSTN 'Black'
BSTN
Naked 'Black'
Naked
VaporWaffle Black One Block Down
One Block Down
Solebox 'Black'
Solebox
Footpatrol 'Black'
Footpatrol
END 'Black'
End Clothing

Marktplaatsen

Heb je de release van de Sacai x Nike VaporWaffle ‘Black’ gemist? Geen zorgen! De schoen is te koop via verschillende marktplaatsen. Klik op de shops hieronder om het paartje aan te schaffen.

StockX VaporWaffle 'Black'
StockX
Klekt VaporWaffle 'Black'
Klekt
VaporWaffle 'Black' GOAT
GOAT
VaporWaffle 'Black' Limited Resell
Limited Resell
Black vaporwaffle Miinto
Miinto
VaporWaffle eBay
eBay

De Sacai x Nike VaporWaffle ‘Sail’ en ‘Black’ zullen releasen op donderdag 10 maart 2022, om 9.00 uur. Vergeet dus niet om je wekker te zetten! Klik op de buttons hieronder om het gehele overzicht te zien. Succes met het scoren van deze pareltjes!

Sacai X Nike VaporWaffle 'Sail'

DD1875-100 · Prijs vanaf €210,-

Naar alle aanbieders

Sacai X Nike VaporWaffle 'Black'

DD1875-001 · Prijs vanaf €198,-

Naar alle aanbieders