Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Patta x Nike Air Max 1 ‘Rush Maroon’

17 november 2021 13:37
Where to cop: Patta x Nike Air Max 1 ‘Rush Maroon’

Na de drops van de ‘Monarch‘ en ‘Noise Aqua‘, is het nu de beurt aan de Patta x Nike Air Max 1 ‘Rush Maroon‘. Inmiddels is dit het derde paartje uit de Patta x Nike ‘The Wave’ samenwerking. De schoen komt op 19 november 2021 uit en wij hebben een overzicht gemaakt van de winkels waar jij deze Air Max 1 kunt scoren.

Patta x Nike Air Max 1 ‘Rush Maroon’ | DO9549-001

Net als de vorige modellen uit de Patta x Nike ‘The Wave’ collab, draagt het nieuwe variant dezelfde golvende overlay op de upper. De overlay is te vinden bij de mudguard en loopt door tot de hielen. Daarnaast heeft de sneaker een ‘Pure Platinum’ basis gekregen en kleuren de overlays kastanjebruin.

Air Max 'Rush Maroon'
Air Max 'Rush Maroon'

Ook de Swoosh op het middenpaneel deelt dezelfde kastanjebruine kleur en is afgewerkt met een zilveren rand. Op de mudguard is een zilveren Swoosh gedrukt. Verder vertoont de kleur oranje zich in de binnenvoering, de bovenste eyestays en op het Nike logo op de hiel.

Air Max 'Rush Maroon'

Where to Cop?

De ‘Rush Maroon’ komt op 19 november 2021 uit bij Patta. Door de stijgende coronabesmettingen in Nederland, heeft de store ervoor gekozen dat de release online zal plaatsvinden. Dit omdat het momenteel niet mogelijk is om in groot groepsverband te zijn en met grote groepen buiten te staan campen.

Patta

Patta Online Release

Wees dus alvast goed voorbereid, want de kicks zullen op vrijdag 19 november 2021 op de website van Patta verkrijgbaar zijn. De kicks komen om 13:00 uur stipt online.

Patta Raffle

De ‘Rush Maroon’ wordt ook in de vorm een Raffle uitgebracht. De loting is nu open en is te vinden op de website van Patta.

Wanneer je de loting hebt gewonnen, mag je de schoen diezelfde dag nog in de winkel ophalen. Het is niet mogelijk om de schoen naar je op te laten sturen.

Patta
Nike

Nike

Daarnaast zullen de kicks waarschijnlijk ook bij Nike gedropt worden. De schoenen zullen dan op donderdag 25 november 2021 bij SNKRS app verkrijgbaar zijn.

Voor een compleet overzicht van de Patta x Nike Air Max 1 ‘Rush Maroon’ en alle verkooppunten, kun je op de button hieronder klikken. De kicks zullen op 19 november 2021 bij Patta gedropt worden en komen hoogstwaarschijnlijk op 25 november 2021 bij Nike. Wij wensen jou alvast heel veel geluk toe!

Patta x Nike Air Max 1 'Rush Maroon' - The Wave

DO9549-001 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders