Where to Cop

Where to cop: Patta x Nike Air Max 1 ‘Noise Aqua’

2 november 2021 13:06
Where to cop: Patta x Nike Air Max 1 ‘Noise Aqua’

De Patta x Nike Air Max 1 ‘Noise Aqua’ is het tweede paartje uit ‘The Wave’ collectie en zal op donderdag 4 november 2021 gereleased worden. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij een overzicht gemaakt van winkels waar jij het paartje kunt scoren.

Patta x Nike Air Max 1 ‘Noise Aqua’

Na de ‘Monarch’ gedropt te hebben, brengen Patta en Nike nu ook de Air Max 1 uit in een ‘Noise Aqua’ colorway. Het aankomend paartje draagt hetzelfde design als de ‘Monarch’ met zich mee.

Zo heeft de govelde overlay op de mudguard een blauw kleurtje gekregen. Dit element is gemaakt van suède en trekt door tot de hiel. De basis is gemaakt van mesh en is grijs van kleur, evenals de leren overlays op het middenpaneel.

Patta x Nike Air Max 1 'Noise Aqua'
Patta x Nike Air Max 1 'Noise Aqua'

De kleur blauw is ook te vinden op de Swoosh op het middenpaneel en het Nike logo op de hiel. Ook het Patta logo op de tong deelt dezelfde kleur blauw. Verder is er nog een kleine, witte Swoosh op de mudguard te vinden. Om het paar compleet te maken, draagt het silhouet een witte middenzool en is de buitenzool verdeeld in de kleuren zwart, grijs en blauw.

Patta x Nike Air Max 1 'Noise Aqua'

Release

De ‘Noise Aqua’ werd eerder al bij Patta op vrijdag 29 oktober 2021 gedropt, maar nu zullen de kicks ook bij Nike zelf verkrijgbaar zijn.

De Air Max 1 zal op donderdag 4 november 2021 om 09:00 uur online komen, dus houd je agenda alvast goed in de gaten!

Patta x Nike
Nike

Raffles

Daarnaast kun je je ook inschrijven voor raffles. Deze zijn al bij een hoop winkels open. Om je kans te vergroten, is het handig om je voor meerdere lotingen in te schrijven. Hieronder vind je een overzicht van winkels waar het paartje verloot wordt, dus klik snel op de shops hieronder om je in te schrijven.

Footshop
Footshop
Patta x Nike
Asphaltgold
BSTN
BSTN
Patta x Nike
Naked Copenhagen
SNS
Sneakersnstuff
Patta x Nike
Overkill

Footpatrol
Footpatrol
Patta x Nike
One Block Down
END Clothing
END Clothing
Patta x Nike
Solebox

Voor een compleet overzicht van de Patta x Nike Air Max 1 ‘Noise Aqua’, kun je op de button hieronder klikken. De sneaker zal op donderdag 4 november 2021 gereleased worden. Wij wensen jou alvast veel geluk toe!

Patta x Nike Air Max 1 'Noise Aqua' - The Wave

DH1348-004 · Prijs vanaf €187,-

Naar alle aanbieders

Heb je het paartje niet kunnen scoren? Niet getreurd! De ‘Noise Aqua’ is namelijk ook verkrijgbaar bij GOAT, Flight Club, StockX en KLEKT.

Goat
GOAT
Flight Club
Flight Club
StockX
KLEKT
The Turnover