Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Patta x Nike Air Max 1 ‘Black’

8 december 2021 12:20
Where to cop: Patta x Nike Air Max 1 ‘Black’

De vierde en tevens laatste colorway van de Patta x Nike Air Max 1 ‘The Wave’ komt bijna uit. Dit keer is het de beurt aan de colorway ‘Black‘ en deze is vanaf vrijdag 10 december 2021 verkrijgbaar. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij een overzicht gemaakt van de winkels waar jij de sneaker kunt scoren.

Patta x Nike Air Max 1 ‘Black’ | DQ0299-001

Na het uitbrengen van de Patta x Nike Air Max 1 ‘Monarch‘, ‘Aqua Noise‘ en ‘Rush Maroon‘, brengen de twee namen nu ook de ‘Black’ uit. Inmiddels is dit het vierde en laatste paartje uit de Patta x Nike ‘The Wave’ samenwerking. De schoen wordt, net als zijn voorgangers, samen met een shortfilm en bijpassende kleding items uitgebracht.

Patta Nike Air Max

Ook dit paartje heeft een golvende mudguard gekregen en trekt van de neus helemaal door tot de hiel. Deze is gemaakt van suède en is volledig in het zwart gestikt. De sneaker heeft een ‘Pure Platinum’ basis gekregen en op het middenpaneel is een witte Swoosh te vinden. Ook de overlays op het middenpaneel en hiel delen dezelfde kleur zwart en zijn gemaakt van leer.

Patta Nike Air Max
Patta Nike Air Max

Om het paartje compleet te maken, kun je op de mudguard een kleine Swoosh vinden. Deze kleurt samen met de bovenste eyestays en logo’s op de tong en hiel wit. De middenzolen lijken vergeeld te zijn en geven de schoen een retro look.

Where to cop?

Vanaf vrijdag 10 december 2021 zal de ‘Black’ verkrijgbaar zijn bij Patta. Door de huidige coronacijfers in Nederland, is het alleen mogelijk om de sneaker via de website te verkrijgen en kan er niet gecamped worden voor de deuren bij Patta zoals gedaan werd tijdens de ‘Monarch’ en ‘Noise Aqua’.

Patta Online Release

Wees er dus snel bij, want de sneakers zullen om 13:00 uur stipt op de website van Patta komen.

Patta
Patta

Patta Raffle

Het is ook mogelijk om je bij Patta in te schrijven voor raffles. Hiermee vergroot jij je kans om het paartje te scoren. De loting is nu open en is te vinden op de website van Patta.

Wanneer je de loting hebt gewonnen, mag je de schoen diezelfde dag nog ophalen in de winkel. Helaas is het niet mogelijk om de schoen naar je te laten opsturen.

Nike release

Daarnaast is de schoen ook te verkrijgen bij Nike. Hier zullen de paartjes op dinsdag 14 december 2021 om 09:00 uur in de SNKRS app gereleased worden.

Nike

Voor een compleet overzicht van de Patta x Nike Air Max 1 ‘Black’ en alle verkooppunten, kun je op de button hieronder klikken. De sneaker zal op vrijdag 10 december 2021 bij Patta gereleased worden. Bij Nike zullen de kicks vanaf dinsdag 14 december 2021 verkrijgbaar zijn. Wij wensen jou alvast super veel geluk!

Patta x Nike Air Max 1 'Black' - The Wave

DQ0299-001 · Prijs vanaf €230,-

Naar alle aanbieders