Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 4 ‘Zen Master’

8 juni 2022 13:20
Where to cop: Air Jordan 4 ‘Zen Master’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Op donderdag 9 juni 2022 zal de Air Jordan 4 ‘Zen Master’ releasen. Dit paartje is een eerbetoon aan de oude coach van Michael Jordan, Phil Jackson. Hieronder volgt een overzicht van alle shops waar de ‘Zen Master’ verkrijgbaar zal zijn, om zo het scoren van een paartje gemakkelijker te maken.

Air Jordan 4 ‘Zen Master’ | DH7138-506

De nu al populaire Air Jordan 4 ‘Zen Master’ zal gaan uitkomen op donderdag 9 juni 2022. In 2021 kwamen de eerste beelden uit, de sneaker staat sindsdien op de radar bij velen Jordan fans. Nu zal de Jordan 4 eindelijk zijn release krijgen.

Air Jordan 4 'Zen Master'
Air Jordan 4 'Zen Master'

De Air Jordan 4 Retro ‘Zen Master’ valt op door het tie-dye patroon. Die gemaakt is van allemaal tinten paars en roze. De rode en zwarte accenten op de sneaker staan in contrast met het tie-dye canvas bovenwerk. Dit is vooral terug te zien op de tong, veters en inlegzolen.

Air Jordan 4 'Zen Master'
Air Jordan 4 'Zen Master'

Op de hiel is een doorschijnend TPU element gezet, hetzelfde materiaal is ook te zien op de eyelets. De middenzool kleurt wit en heeft een Air Unit bij de hak. De overlay bij de hiel kleurt zwart.

Air Jordan 4 'Zen Master'
Air Jordan 4 'Zen Master'

Het Jumpman-logo komt op verschillende plekken terug en komt in twee kleuren. In het rood op de tong en op de buitenzool en in het zwart op de hiel en inlegzolen. Het leukste detail van de sneaker is dat Phil Jackson het boeddhisme en andere spirituele praktijken gebruikte in zijn coaching, vandaar de naam ‘Zen Master’.

Where to cop?

De Air Jordan 4 ‘Zen Master’ zal gaan droppen op donderdag 9 juni 2022 om 09.00 uur ’s ochtends. Als je een paartje wilt scoren is het verstandig om je wekker te zetten! Verschillende shops bieden de sneaker die dag aan, klik op de afbeeldingen hieronder om naar de desbetreffende winkel te gaan.

Nike
Nike
One Block Down
One Block Down

Raffles

De ‘Zen Master’ zal ook verkrijgbaar zijn via verschillende raffles. Een raffle houdt in dat je uitgeloot moet worden om de sneaker te kunnen kopen. De onderstaande raffles zijn al geopend, schrijf je daarom snel in! Wanneer je op de stores hieronder klikt zul je naar de raffle gaan.

SNS
Sneakernstuff
BSTN
BSTN
END
END.
Kickz
Kickz
Slam jam
Slam Jam
footdistrict
Footdistrict

Marktplaatsen

Mocht je het paartje toch niet hebben kunnen scoren? No worries! Na de release zal de Air Jordan 4 te koop zijn bij verschillende marktplaatsen. Klik op de resellers hieronder om naar de website te gaan!

Stockx
StockX
KLEKt
KLEKT
eBay
eBay

Dit was het overzicht van de stores waar de sneaker zal gaan uitkomen. De Air Jordan 4 ‘Zen Master’ zal op donderdag 9 juni 2022 om 09.00 uur in de ochtend droppen. Voor een volledig overzicht en last-minute wijzigingen, kun je op de button hieronder klikken. Wij wensen jullie veel succes en plezier met het scoren van dit paartje!

Air Jordan 4 Retro 'Zen Master'

DH7138-506 · Prijs vanaf €172,-

Naar alle aanbieders