Upcoming

Where to cop: Air Jordan 4 Retro ‘University Blue’

20 april 2021 10:00
Where to cop: Air Jordan 4 Retro ‘University Blue’

Ruim anderhalve maand na de release van de populaire Jordan 1 Retro ‘University Blue’, dropt ook de frisse blauwe kleur op de Jordan 4. Jordan Brand viert met de kleur Michael Jordan’s alma mater. De sneaker zal releasen op woensdag 21 april 2021. Er zijn nu al verschillende raffles open waar je je kunt inschrijven om hopelijk een paartje te bemachtigen! Lees snel verder om te zien waar je de Air Jordan 4 Retro ‘University Blue’ kunt scoren.

Air Jordan 4 Retro 'University Blue'

Het design | CT8527-400

Het bovenwerk van de Air Jordan 4 is bijna geheel bekleed met de ‘University Blue’ kleur. Er zijn verschillende materialen gebruikt, waaronder suède. Dit zachte materiaal vormt een mooi contrast met de harde cementkleurige delen. Op deze delen zijn ook zwarte spikkels te zien, die goed aansluiten bij de zwarte details op de schoen. Verder is er nog een witte kleur te zien bij de zool en het logo op de tong. Hierbij is nog een hint van rood gebruikt met daarop het nummer 23.

Air Jordan 4 Retro 'University Blue'
CT8527-400
jumpman logo
jordan brand

Air Jordan 4 Retro ‘University Blue’: Raffles

De sneaker zal naar verwachting snel uitverkopen, het is daarom slim om je in te schrijven bij meerdere raffles. Hierdoor maak je kans om te winnen en een aankoop te kunnen doen. Hieronder vind je een overzicht met alle raffles, klik op de shop waar jij je wil inschrijven!

oqium
university blue
sneaker and stuff
Air Jordan 4 Retro 'University Blue'
Air Jordan 4 Retro 'University Blue'

Air Jordan 4 Retro ‘University Blue’: 21/04

Wil je je kansen verdubbelen? Dan kun je naast meedoen aan raffles, ook nog afwachten op de officiële releasedatum. Bij de winkels hieronder kun je op woensdag 21 april 2021 om 9:00 uur proberen een paar te scoren!

nike shoes blue
footshop
foot locker

Ga jij proberen deze unieke Jordan te kopen? Wij wensen je alvast veel succes! 🍀 Op de buttons hieronder vind je een compleet overzicht van alle verkooppunten voor mannenmaten en voor GS maten. De sneaker koop je voor €199 op woensdag 21 april 2021 om 9:00 uur.

Bekijk de Releasekalender om alle andere toekomende sneaker releases te bekijken. Download ook de Sneakerjagers App om altijd een melding te krijgen bij een nieuwe release!

Air Jordan 4 Retro 'University Blue'

CT8527-400 · Prijs vanaf €544,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 4 GS 'University Blue'

408452-400 · Prijs vanaf €202,-

Naar alle aanbieders

Geen geluk gehad bij de loterijen? Je kunt nog steeds proberen een paartje te scoren bij GOAT of Flight Club!

Air Jordan 4 Retro 'University Blue'
Images by 43einhalb

The Turnover