Where to Cop

Where To Cop: Air Jordan 3 Retro ‘Pine Green’

28 oktober 2021 12:44
Where To Cop: Air Jordan 3 Retro ‘Pine Green’

Binnenkort brengt Nike de Air Jordan 3 uit in een ‘Pine Green’ colorway. De sneaker zal op zaterdag 30 oktober 2021 worden gereleased en om jouw kans op scoren te vergroten, hebben wij een overzicht gemaakt van de winkels waar jij deze kicks kunt coppen.

Air Jordan 3 Retro ‘Pine Green’ | CT8532-030

Zwart, groen en grijs. Dit zijn de kleuren waar het aankomend paartje in gekleed komt. De sneaker lijkt zijn inspiratie uit de Air Jordan 3 ‘Black Cement’ te halen. Zo komen de overlays op de neus en hiel in hetzelfde ‘cement’ patroontje en is het bovenwerk voornamelijk zwart van kleur.

Daarnaast is de kraag en het accent boven de middenzolen ‘Pine Green’, evenals het Jumpman logo op de tong. Ten slotte is op de hiel het Nike logo in het grijs gestikt en sluit dit mooi aan op de buitenzolen van het paar.

Jordan 3 'Pine Green'
Air Jordan 3 Retro ‘Pine Green’
Jordan 3 'Pine Green'
Images by @FXXKVLOG

Release

De ‘Pine Green’ zal op zaterdag 30 oktober om 09:00 uur stipt online komen. Houd dus je agenda goed in de gaten en zet je wekkers alvast klaar. Hieronder kun je een overzicht vinden van de winkels waar de sneaker verkrijgbaar zal zijn.

Nike
Nike
Footdistrict
Footdistrict
JD Sports
JD Sports
One Block Down
One Block Down
Footlocker
Footlocker
Sneakersnstuff
Sneakersnstuff
A Few
A Few

Raffle

Daarnaast is het ook mogelijk om je in te schrijven voor een raffle. Bij de winkel END Clothing is de loting nu al open. Klik snel op de shop om je hiervoor in te schrijven.

END Clothing
END Clothing

Voor een compleet overzicht van de Air Jordan 3 Retro ‘Pine Green’ en alle online stores, kun je op de button hieronder klikken. De kicks zullen op zaterdag 30 oktober 2021 om 09:00 uur gereleased worden. Wij wensen jou alvast heel veel succes!

Air Jordan 3 Retro 'Pine Green'

CT8532-030 · Prijs vanaf €208,-

Naar alle aanbieders

Heb je de Jordan helaas niet kunnen scoren? Geen probleem! De sneaker is ook verkrijgbaar bij GOAT en Flight Club.

The Turnover