Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 13 ‘Court Purple’

7 januari 2022 11:32
Where to cop: Air Jordan 13 ‘Court Purple’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Binnenkort dropt Nike de Air Jordan 13 uit in een ‘Court Purple’ colorway. De sneaker is vanaf zaterdag 8 januari 2022 verkrijgbaar. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij een overzicht gemaakt van alle verkooppunten waar jij het paartje kunt scoren!

Air Jordan 13 ‘Court Purple’ | DJ5982-015

In 1997 lanceerde Nike de allereerste Air Jordan 13. Na een wedstrijd bijgewoond te hebben van Michael Jordan, vergeleek Tinker Hatfield hem als een panter op het veld. Hierdoor raakte de ontwerper geïnspireerd en ontwierp de buitenzolen van de 13 met de poten van een panter als inspiratiebron. Daarnaast verwijst de ‘quilted’ look van de schoen naar MJ’s liefde voor auto’s.

Jordan 13 'Court Purple'
Jordan 13 'Court Purple'

De sneaker heeft sinds zijn release een hoop colorways en varianten mogen ontvangen. De ‘Court Purple’ is het volgende op het lijstje. De sneaker heeft een zwarte upper en bestaat uit een mix van reflecterend textiel en tumbled leather.

Jordan 13 'Court Purple'

De middenzolen zijn volledig in ‘Court Purple’ gezet, evenals de hielen en het middenpaneel aan de binnenzijde van de schoen. Op de toebox staat ‘Jordan’ in het wit gedrukt en ook de buitenzolen zijn in het zwart gezet. Ten slotte kun je op de hiel het bekende holografische kattenoog vinden. Deze is ook te vinden bij de buitenzolen. Hierin is het Jumpman logo in gestikt.

Jordan 13 'Court Purple'
Jordan 13 'Court Purple'

Where to cop?

De ‘Court Purple’ is vanaf zaterdag 8 januari 2022 te verkrijgen bij Nike. Wees er wel snel bij, want de kicks zullen om 09:00 uur stipt online komen. Klik snel op de shop om de release te bekijken.

Nike
Nike

Marktplaatsen

Mocht je een L gepakt te hebben bij Nike, wees dan niet getreurd. Vergeet namelijk niet dat de sneaker ook bij marktplaatsen als StockX en eBay te vinden zijn!

StockX
eBay
eBay

Met de button hieronder krijg je een compleet overzicht van de Air Jordan 13 ‘Court Purple’ en alle verkooppunten. De sneaker komt op zaterdag 8 januari 2022 uit. Wij wensen jou alvast heel veel geluk toe!

Air Jordan 13 'Court Purple'

DJ5982-015 · Prijs vanaf €159,-

Naar alle aanbieders