Skip to content
Where to Cop

Where to cop: adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Bone’

28 september 2022 17:16
Where to cop: adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Bone’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

De adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Bone’ krijgt op vrijdag 30 september 2022 om 08.00 uur ’s ochtends een Europese restock. Mocht je de eerste keer net misgegrepen hebben dan krijg je nu een tweede kans om alsnog het paartje te kunnen bemachtigen! Om de kans te verkleinen dat je deze keer weer misgrijpt hebben wij een overzicht gemaakt van de stores waar de ‘Bone’ te koop zal zijn.

adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Bone’ | HQ6316

Op 3 december 2013 bevestigde adidas de samenwerking met Ye (Kanye West), het bleek een match made in heaven. Het duo heeft verschillende modellen en colorways gereleased, met als hoogtepunt de Yeezy Boost 350 en 350 V2. Ye wilt dat iedereen een paartje Yeezy sneakers kan aanschaffen. Dat bewijst hij nu met een Europese restock op 30 september 2022 van de Yeezy Boost 350 V2 ‘Bone’.

Yeezy Boost 350 V2 ‘Bone’

De aankomende Yeezy kleurt van upper tot zool gebroken wit. Het bovenwerk komt in verschillende patronen, waardoor de bekende streep die in 2016 voor het eerst gebruikt werd goed te zien is.

Yeezy Boost 350 V2 ‘Bone’
Yeezy Boost 350 V2 ‘Bone’

Het silhouet staat bekend om zijn comfort, dit komt vooral door de Primeknit upper. Daarnaast bevat de zool BOOST-technologie. Door deze technologie voelt het alsof je op wolken loopt. Last but not least, heeft de schoen een heel tab waardoor deze gemakkelijk aan te trekken is.

Yeezy Boost 350 V2 ‘Bone’
Yeezy Boost 350 V2 ‘Bone’

Where to cop?

De Yeezy zal te koop zijn op vrijdag 30 september 2022 om 8.00 uur ’s ochtends, bij twee verschillende shops. Vergeet daarom niet om je wekker te zetten als je deze restock niet wilt missen! Als je op de afbeeldingen klikt wordt je doorverwezen naar de desbetreffende store!

Hip
HIP
offspring
OFFSPRING

Raffles

Bij verschillende winkels kun je inschrijven voor een raffle. Hierbij moet je uitgeloot worden om het paartje aan te kunnen schaffen. De raffles zijn inmiddels al geopend dus schrijf je snel in, nu het nog kan! Klik op de afbeeldingen hieronder om naar de website van de shop te gaan.

adidas confirmed
adidas CONFIRMED
Footshop
FOOTSHOP
Sneakersnstuff
Sneakersnstuff
baskèts
baskèts
Allike
Allike
NAKED
NAKED
asphaltgold
ASPHALTGOLD
43einhalb
43einhalb
footdistrict
FOOTDISTRICT
AFEW
AFEW
sevenstore
SEVENSTORE

Marktplaatsen

Mocht je alsnog mis hebben gegrepen? Maak je dan vooral geen zorgen! De Yeezy Boost 350 V2 ‘Bone’ zal ook te koop zijn bij marktplaatsen. Klik op de aanbieders hieronder om het paartje alsnog te scoren!

StockX
StockX
GOAT
GOAT
Kicks crew
KICKS CREW
Farfetch
FARFETCH
The edit ldn
THE EDIT LDN
Stadium goods
STADIUM GOODS
Limited resell
LIMITED RESELL
Flight Club
FLIGHT CLUB
eBay
eBay
Slick sneakers
Slick SNEAKERS

Vergeet niet om op vrijdag 30 september 2022 je wekker te zetten, de Yeezy Boost 350 V2 ‘Bone’ zal namelijk om stipt 8.00 uur ’s ochtends online komen. Hou onze releasekalender in de gaten voor meer releases. Succes met het scoren van de ‘Bone’!

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Bone'

HQ6316 · Prijs vanaf €145,-

Naar alle aanbieders