Skip to content
Where to Cop

Where to cop: adidas Yeezy 500 ‘Granite’

12 mei 2022 20:43
Where to cop: adidas Yeezy 500 ‘Granite’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Op zaterdag 14 mei maken we ons klaar voor een nieuwe adidas Yeezy release. De adidas Yeezy 500 zal in een ‘Granite’ colorway verkrijgbaar zijn. Deze nieuwe colorway zal bij verschillende winkels verkrijgbaar zijn. Om jou een handje te helpen hiermee hebben wij de stores, raffles en marktplaatsen in één overzicht geplaatst. Zo weet jij precies waar je deze sneaker kan scoren.

adidas Yeezy 500 ‘Granite’ | GW6373

adidas Yeezy 500 'Granite'

De adidas Yeezy 500 ‘Granite’ heeft een grijs kleurenschema. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt met een combinatie van mesh, leer en suède. Hiermee creëert adidas meer dimensie. Het mesh is de basis van de upper en is in het donkergrijs.

adidas Yeezy 500 'Granite'
adidas Yeezy 500 'Granite'

De lederen en suède overlays zijn in lichtere grijze tinten. Aan de mudguard zit een extra lijn die reflecteert wanneer er een bepaald licht op komt. De veterogen zijn losse suède elementen, wat voor een speels effect zorgt.

adidas Yeezy 500 'Granite'
adidas Yeezy 500 'Granite'

Eén van de opvallendste elementen van deze sneaker is de zool. De zool is in het donkergrijs en heeft een hoop organische vormen. Op de buitenzool zit een duidelijk profiel dat met de vormen meegaat.

Where to cop?

De adidas Yeezy 500 ‘Granite’ zal op zaterdag 14 mei 2022 om 08:00 uur ’s ochtends droppen. Vergeet dus niet je wekker te zetten om de release niet te missen. Het paar dropt bij drie verschillende stores. Klik op de winkel hieronder om naar de desbetreffende pagina te gaan.

adidas CONFIRMED
adidas CONFIRMED
Apshaltgold
Asphaltgold
Naked Copenhagen
Naked Copenhagen
Overkill
Overkill
adidas Yeezy 500 'Granite' Snipes
Snipes
Afew
Afew Store
adidas Yeezy 500 'Granite' Opium
Opium

Raffles

Mocht je toch bang zijn om je te verslapen voor de release hoef je je geen zorgen te maken. De Yeezy 500 is namelijk ook verkrijgbaar via verschillende raffles. De onderstaande zijn al geopend, dus wees er snel bij. Klik op de winkel hieronder om jouw gegevens achter te laten en nog meer kans te maken op dit paartje.

Sneakersnstuff
Sneakersnstuff
Footshop
Footshop
adidas Yeezy 500 'Granite' END Clothing
END Clothing
Calico Jack
Calico Jack

Marktplaatsen

Als je geen geluk hebt gehad met de raffles en de release kan je het paartje nog altijd op verschillende marktplaatsen kopen. Na de release van zaterdag 14 mei zal de adidas Yeezy 500 op de onderstaande marktplaatsen verkrijgbaar zijn. Klik op de winkel om gelijk naar de sneaker te gaan.

StockX
StockX
Klekt
Klekt
eBay
eBay

De adidas Yeezy 500 ‘Granite’ zal op zaterdag 14 mei 2022 releasen. Voor de volledige storelist kun je op de knop hieronder klikken. Wij wensen je veel succes met het kopen van dit paartje!

adidas Yeezy 500 'Granite'

GW6373 · Prijs vanaf €253,-

Naar alle aanbieders