Upcoming

Weerbestendig met de nieuwe Nike Air Force Winter GORE-TEX ®

1 november 2019 08:00
Weerbestendig met de nieuwe Nike Air Force Winter GORE-TEX ®

Het officieuze GORE-TEX seizoen is weer begonnen nu het steeds kouder en natter wordt. Eén van de materialen die jou het beste kan beschermen tegen deze gure omstandigheden is GORE-TEX. Nike heeft daarin tegen de Air Force 1, een robuuste en comfortabele sneaker. Voeg deze twee samen en je hebt de Air Force Winter GORE-TEX!

GORE-TEX®

Wanneer je een product koopt waarbij er GTX staat dan weet je dat je een echt GORE-TEX product heb gekocht. Waar het merk het meest bekend mee is geworden is het membraan dat gebruikt wordt in de producten en de stof. Het unieke hieraan is dat de stof geen water naar binnen laat, maar waterdamp wel naar buiten. Hierdoor blijf je droog en lucht de kleding toch, in dit geval sneakers!

Nike Air Force Winter GORE-TEX ‘Phantom’

Vanaf 24 oktober waren er de GORE-TEX x Nike Air Force 1 Low sneakers al exclusief verkrijgbaar voor Nike members. Maar deze Air Force 1 Winter GORE-TEX is van een heel ander kaliber. De basis van de schoen is eigenlijk een Air Force 1 Low, maar wordt door een zacht stuk stof toch opgetrokken naar een High variant. Dit stuk zit dan ook wat meer aansloten om de enkel heen. Door de doorzichtige maar grove zool krijgt de sneaker een echte winter ready look. Deze doorzichtige, blauwe kleur komt ook weer terug op de oversized Swoosh. De sneaker is verder afgemaakt met een vetersysteem met lusjes en de tekst GORE-TEX branding op de zijkant.

De Nike Air Force Winter GORE-TEX ‘Phantom’ komt is vanaf 1 november 09:00 uur verkrijgbaar via Nike.com en diverse geselecteerde Nike-retailers! Check hier onder de foto’s.


Nike Air Force 1 WTR Gore-Tex 'Phantom'

CQ7211-002 · Prijs vanaf €154,-

Naar alle aanbieders
Air Force Winter GORE-TEX
Air Force Winter GORE-TEX
Air Force Winter GORE-TEX
Air Force Winter GORE-TEX
Afbeeldinge: Sneakerjagers

The Turnover