Skip to content
Upcoming

Vrijdag 1 maart komt het Nike overbranded pack uit

27 februari 2019 16:07
Vrijdag 1 maart komt het Nike overbranded pack uit

Vrijdag 1 maart 2019 zal er een pack uitkomen genaamd het ”Overbranded Pack”.Voor het pack worden 2 verschillende sneakers gebruikt, namelijk de Nike Air Force 1 ’07 LV8 en de Nike React Element 55.

De Nike Air Force 1 ’07 LV8 komt in twee verschillende colorways, namelijk in een ”White” en ”Wolf Grey”. Beide sneakers beschikken over rode en blauwe accenten. Bij de Nike Air Force 1 ’07 LV8 Overbranded ”White” is de zool rood en de Swoosh blauw. Op de hiel en de tong is de Nike branding te vinden. De Nike Air Force 1 ’07 LV8 Overbranded ”Wolf Grey” beschikt ook over blauwe en rode details. Ditmaal is alleen de zool blauw gekleurd en de Swoosh rood. Op de tussenzool van de sneakers is een streep met daarop ‘Nike’ te vinden.

Ook beschikt het pack over twee Nike React Element 55. De sneaker zal net zoals de Air Force in twee colorways komen, ”White” en ”Wolf Grey”. Bij de 55 is er een streep rond de hiel met nike branding. Ook is er op de tong de Nike branding te vinden.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike React Element 55 Overbranded 'Wolf Grey'

CD7340-001 · Prijs vanaf €166,-

Naar alle aanbieders


Nike React Element 55 Overbranded 'White'

CD7340-100 · Prijs vanaf €169,-

Naar alle aanbieders


Nike Air Force 1 '07 LV8 Overbranded 'Wolf Grey'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 '07 LV8 Overbranded 'White'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders