Skip to content
Upcoming

Vivienne Westwood x Asics gaan opnieuw de samenwerking aan

7 augustus 2019 16:54
Vivienne Westwood x Asics gaan opnieuw de samenwerking aan

Vivienne Westwood gaat opnieuw de samenwerking aan met Asics. Samen geven zij de Asics Gel-Saga, Asics Gel-DS Trainer OG en de Asics Hyper Gel-Lyte een unieke make-over. Eerder hebben Vivienne Westwood en Asics ook al samengewerkt. Dit was toen op de Gel-Kayano 5 OG en Gel-Mai.

Vivienne Westwood x Asics

De drie modellen van de nieuwe samenwerking tussen Vivienne Westwood en Asics verschillen behoorlijk van elkaar. De Asics Gel-Saga is is voornamelijk wit, terwijl de Asics Gel-DS Trainer OG juist voorzien is van vele verschillende kleuren. Het 3e model, de Asics Hyper Gel-Lyte, is al helemaal voorzien van een apart uiterlijk.

Er is echter één groot detail dat al deze 3 silhouetten met elkaar verbind. Elke sneaker is namelijk voorzien van prints uit schilderijen van schilder François Boucher. Bij de Gel saga verschijnt dit op de outsole, maar op de Gel-DS Trainer OG juist weer op de insole. Op de Asics Hyper Gel-Lyte is deze kunst al helemaal niet te missen. Hier is namelijk de gehele upper gekleed in deze print.
Naast dit opvallende detail zijn er ook nog kleinere details te vinden op de sneakers. Op die hiel is namelijk bij elk silhouet het Vivienne Westwood logo te vinden. Dit geeft een kunstzinnige touch aan de sneakers.

Scroll snel verder om alle foto’s te bekijken van de 3 sneakers uit de Vivienne Westwood x Asics samenwerking en laat je verbazen door alle details die te vinden zijn. Zaterdag 17 agustus zullen deze 3 sneakers releasen. Check hieronder de storelists om erachter te komen waar jij deze pareltjes kan bemachtigen en voor welke prijs. Blijf daarnaast ook altijd onze releasekalender in de gaten houden voor het laatste nieuws!


Vivienne Westwood X ASICS Gel-Saga 'White'

1191A255-107 · Prijs vanaf €340,-

Naar alle aanbieders
Images by: 43einhalb

Vivienne Westwood X ASICS Gel-DS Trainer OG

1191A254-002 · Prijs vanaf €153,-

Naar alle aanbieders
Images by: 43einhalb

Vivienne Westwood X ASICS Hyper GEL-LYTE

1191A253-410 · Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders
-32
-32
-32
Images by: Foot District