Skip to content
Upcoming

Virgil Abloh onthult witte colorway op de Off-White x Air Jordan 5

17 februari 2020 13:39
Virgil Abloh onthult witte colorway op de Off-White x Air Jordan 5

Direct na de release van de Off-White x Air Jordan 5 ‘Black Metallic’ afgelopen zaterdag, onthulde Virgil Abloh een witte colorway van de Off-White x Air Jordan 5.

Virgil Abloh is van origine een fashion ontwerper en tevens oprichter van het merk Off-White. In 2018 kwam de eerste Off-White x Air Jordan 1 ‘University Blue’ uit. In de tussentijd zijn er meerdere verschillende collabs tussen Off-White en Nike gereleased en zo ook afgelopen zaterdag 15 februari. Toen kwam namelijk de nieuwe Off-White x Air Jordan 5 uit. De sneaker is uitgebracht in het All-Star weekend.

De Off-White x Air Jordan 5 | Closer Look

Deze sneaker is een witte variant op de Off-White x Air Jordan 5 en zal er dus qua design hetzelfde uitzien als de ‘Black Metallic’ colorway. De schoen heeft een deconstructed look. Dit komt doordat het bovenwerk van de sneaker gemaakt is van doorzichtig textiel. Deze look wordt afgemaakt door de gaten in de tong en rondjes op de midfoot. Op de schoen zitten een aantal details, zoals het nummer 23 op de zijkant, het Nike Air logo op de hak en een reflecterende tong. De outsole is een doorzichtige gele kleur zodat de schoen een vintage tintje krijgt. Het is een echte Off-White sneaker door de Off-White tekst in de binnenkant en de hangtag aan de veters. De tong zal net als de ‘black metallic’ colorway grijs zijn van kleur met daarop het rode Air Jordan logo.

Wanneer de sneaker uit zal komen is nog niet duidelijk. Houd daarom onze releasekalender in de gaten voor meer informatie over de release van de sneaker. Scroll naar beneden een beter beeld van de sneaker.

View this post on Instagram

“plot twist”

A post shared by @ virgilabloh on