Skip to content
Upcoming

Virgil Abloh laat nog niet eerder uitgebrachte Off-White™ x Nike sneakers zien

7 juni 2019 16:37
Virgil Abloh laat nog niet eerder uitgebrachte Off-White™ x Nike sneakers zien

De “Figures of Speech” expositie was deze week te zien in de MCA in Chicago. Deze expositie was van Off-White designer Virgil Abloh. Virgil Abloh lanceerde met deze expositie ook zijn boek, waarin de creative output van Virgil wordt getoond. Virgil heeft vijf foto’s laten zien waar unreleased samples te zien waren tussen Off-White en Nike. Opvallende silhouetten waren nieuwe Jordan 4’s, Jordan 1 en Nike Air Max 90.

De Air Jordan 4 is te zien in 2 colorways, de eerste in de Bred colorway, waar vrijwel alleen de letters “Air” zijn toegevoegd. De tweede colorway is een stuk meer opvallend. Deze Air Jordan 4 heeft een overall kleurencombinatie van crème en wit. Met doorzichtige stukken op de hiel en case wordt de sneaker afgemaakt.

De Air Jordan 1 was te zien in een nieuwe colorway. De sneaker bevat een witte base met een fris gele overlay. De Swoosh is er weer opgestikt en op de zool staat zoals gewoonlijk “Air”. Als laatste zien we ook een nieuwe colorway voor de Off-White x Nike Air Max 90. Deze Air Max 90 heeft een rode colorway gecombineerd met oranje.

Er is nog niks duidelijk of deze samples gaan uitkomen, maar we hopen er natuurlijk zeker op! Check hieronder de foto’s van de vele silhouetten en houd onze releasekalender in de gaten!


Virgil Abloh
Virgil Abloh
Virgil Abloh
Virgil Abloh
Images by Hypebeast