Skip to content
Upcoming

Virgil Abloh bevestigt nieuwe samenwerking op de Nike Dunk Low

14 mei 2020 15:18
Virgil Abloh bevestigt nieuwe samenwerking op de Nike Dunk Low

Off-White en Nike hebben al meerdere malen samenwerkingen ondergaan en deze zijn altijd met groot succes. Off-White heeft zelfs een collectie ontworpen ontworpen, genaamd ‘The Ten’. Na drie succesvolle Off-White x Nike Dunk Lows eind vorig jaar, bevestigd Virgil Abloh weer een nieuwe samenwerking op de Nike Dunk. Hoe de sneaker er precies uit zal zien, dat is nog niet bekend, maar we weten nu al dat dit natuurlijk weer een plaatje zal worden|

Ook de Nike Dunk Low is al meerdere keren voor samenwerkingen gebruikt. Zo is dit niet de eerste keer dat Off-White een samenwerking heeft op de Nike Dunk. Daarbij is er ook een samenwerking verschenen met Comme Des Garcons, die vandaag, 14 mei, maar liefst twee paar uit heeft gebracht. De sneaker is dus erg geliefd voor collabs en laten we eerder wezen, het blijft een prachtig plaatje!

Off-White x Nike Dunk Low

Op basis van de schets die hij laat zien in de video hieronder, is de collab waarschijnlijk low-top. Dit moet echter nog worden bevestigd. Ook is er nog niet bekend wat voor soort colorway er gaat komen. Daarbij verwachten we dat de sneaker gemaakt zal zijn van glad stevig leer.

Het is dus nog even wachten voordat we weten hoe de sneaker er daadwerkelijk uit gaat zien. Ook is er nog geen releasedatum bekend van deze Off-White x Nike Dunk. Houd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van deze release. Volg ons ook op sociale media voor het laatste sneakernieuws en check hieronder nog de video van de schets.